Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ia22tk21

Robienie fal za pomoca prostownicy...

Polecane posty

Gość ia22tk21

Slyszalam,ze prostownica nie tylko mozna wyprostowac wlosy ale tez zrobic fale.Czy ktos z was juz tak robil???

ja tak robie. nawet na dwa sposoby. najlatwiej jest zrobic warkocze dwa takie luzne i je "rozplaszczyc" prostownica, i kazdy odcinek przygrzac przez 10 sekund. bardzo szybko sie robi i ladne regularne wychodza. mozna tez miedzy palcami je zwinac w fale i tez przytrzasnac prostownica, 10 sekund i masz, ale to wiecej roboty bo to nie moga byc za grybe pasemka no i moga nie wyjsc regularne. loczki tez da rady tylko nawijasz wlosy w kolo i zagrzewasz

Gość ia22tk21
Ja mam pol krecone,pol falowane z natury a chcialabym miec same fale ;)A najbardziej to proste ale cos moje wlosy nie trzymaja sie przy tej pogodzie

Szkoda że nie moge to bnym ci pokazała jak sie palcami wyciska fale. świetna sprawa. Na I roku fryzjerstwa katuja to że szok

a na wlosy jako takie zeby byly krecone to dobre,mocne kosmetyki (pianka, zele, wosk, lakier) i ja jesli chce je meic na dluzej to po umyciu pianka zwijam je i zapinam spinkami,wsuwakmi (byle jak, otwrta dlonia od dolu i do skory glowy) susze suszarka rozpuszcam wosk a ana to lakier.

probowalalam juz wszystkiego :P jedynie gdzie rzeczywiscie mi sie dobrze trzymaja to jak jzu wyzej napisalam. i nie hcodzi ze ma sie proste wlosy-oprocz tego moje wlosy sa sztywne i niepodatne na ukladnie...:/