Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilonkaanm

CZY JAK SCHUDNE 5 KILO TO BEDZIE STRASZNIE WIDAĆ ZE SCHUDŁAM?

Polecane posty

Gość ilonkaanm

wzrost mam 170 cm waga 59 kilo.

zależy jaka budowę masz:) ale ja bardzo bym chciała wazyc tyle co ty, więc nie wiem czy masz z czego sie odchudzac

Gość ilonkaanm
no budowe mam strasznie drobną ..drobne kosci itd. wymiary mam takie biust 98 talia 76 biodra 95 udo 54 srodek uda 49 kolano 38

Gość ilonkaanm
nadgarstek mam 14,5 bo czesto o to pytacie. nad kostką u nogi 22 cm czyli standard.jak większosć lasek na kafe :)

Nie odchudzaj sie dziewczyno !!!!!!!!! Wg mnie masz super kobiece ciało. Jak schudniesz aż 5 kilo będziesz za chuda i mizerna. 5 kilo to bardzo dużo.

Gość zmierz sobie jeszcze ...
...dlugosc piszczela.... kciuka.... i odleglosc miedzy pięta a najdluzszym palcem wtedy powiemy ci czy bedzie widac jak schudniesz 5kg:( zenada:(

Dobrze ,że podała wymiary bo mozna sobie wyobrazic mniej wiecej jak wygląda. Przy takich wymiarach często są kobiety które nie maja biustu ani bioder a ona widać ma. WYMIARY SĄ WAZNIEJSZE NIŻ WAGA.

Zapomniałam dopisać jeszcze ,że wymiary więcej nam mówią o cżłowieku niż waga. Moja koleżanka waży dokladnie 65 kilo na wzrost 170 cm a jest chuda i kosci jej wystają .Ma za to straszn emięsnie bo ćwiczy i trenuje sporty rózne. Moja inna koleżanka wazy tyle samo na wzrost 172 cm i uwierzcie ledwo sie rusza taka otłuszczona i gruba. WAGA NIE MOWI NIC.

Gość tyttr
no starsznie nie, przy twojej wadze i wadze szczuplej 5 kg to jednak duzo -bedziesz wtedy juz mocno szczupla albo nawet chuda (bo nie wiem jak teraz wygladasz) ludzie wtedy reaguja najczesciej panika zes "Zmizerniala" itp itd wiem z autopsji.no ale grunt to sie nie przejmowac i sie obronic.niesety nie raz mozna uslyszec ze sie jesc anorektyczka:D

Na Twoim miejscu, zamiast sie głupio odchudzać, to poćwiczyłabym, żeby trochę zwęzić talie, ale poćwiczyłabym, a nie stosowała jakies diety :o

Gość fgfg
ty jestes za chuda././z czego sie odchudzac.

Gość yyyyyy
no skoro laska przy 170 ma 76!!cm w tali to troche do cwiczenia jest ..

Gość fgfg
w tali ma tyle ale reszta wychudzona..zobacz jakie ma nogi..masakra..jak patyczki.

Gość yyyyyy
no rzeczywiscie patyczki :> mam tyle samo i cienkie one nie sa chuodsv to nie tylko " cienkie" nogi czy rece ale przedewszytskim to co sie zbiuera w tlowiu ...skoro ma w tali 76 tzn ze ma budwe jablka -wiekszosc "zapasow" gromadzi sie na gorze

Gość ech ale ona wysoka
cienkie nie sa bo moze wzrost masz mniejszy a ona ma aż widzisz ile wzrostu

Gość jak dla mnie schudnij
trochę duże masz wymiary, uda, tyłek, talię. A 5 kg jakoś strasznie nie widać.