Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no juz kompletnie nie wiem

Spodobałam sie chłopakowi 2 lata młodszemu ode mnie

Polecane posty

nie wiem czy w to brnąć dalej....ja mam 24 on 22 ale ja wygladam na wiecej i mysle juz tak raczej, zeby niedługo załozyc rodzine. Potrzebuje dopowiedzialnego faceta a boje sie ze ten to taki jeszcze chlopiec :( doradzcie cos

moja siostra ma 25,facet 20; przyjaciel ma 20 i tez ma narzeczona 26 letnia. roznie bywa sa tacy co maja 22 lata i sa dojrzali, a niuektorzy maja 30-40 lat iz achowuja sie i mysla jak dzieci :o

tak to prawda....od roku jestem sama a wczesniej miałam faceta 30letniego i myslałam, ze sie załamie taki mało odpowiedzialny....mój pierwszy chłopak był w moim wieku i tez takie dziecko nawet teraz jak z nim sobie czasami gadam ale nie chce tez temu robic niepotrzebnie nadziei:( juz sama nie wiem co robic...

do kazdego czlowieka trzeba podejsc inaczej, a moze to wlasnie ten bedzie ci odpowiadal. 2 lata roznicy to nie az tak duzo, szczerze mowiac;)

no w sumie to tylko 2 lata ;) chyba powinnam go najpierw lepiej poznac niz od razu tak oceniac...

ano wlasnie. ja tam w sumie mam slabosc do jednego faceta rok mlodszego, ale to juz stare dzieje ;) a naprawde moze sie okazac ze ten mlodszy ma wiecej w glwoie niz inni ;)

6-8 lat mnłodszy to tez ok:) jak intelektulanie jestecie na tym samym poziomie;)

oby ...moze młodszy nie bedzie jeszcze taki zepsuty jak ci starsi...no bo niestety ja mam takie doswiadczenia :(

Gość ja mam 20 chlopak 18
i jest zajebiscie. jest doroslejszy od bylego 23 latka :)

boje sie , ze ja jestem ta powazniejsza a on jeszcze takie dziecko ale to tez moje zdanie wynikające z moich wczesniejszych doswiadczen z facetami

Gość Ellinka jesteś super

musisz w rozmowie zobaczyc jak mowi, co mowi,jak mysli:) niewielu młodszych jest ok. Ale sa wyjątki:) Inteligentny facet, z ciepłem w dodatku taki, co traktuje Cię jak księzniczke;) - otworzy drzwi, naleje herbaty, odsunie krzesło, powie nie tlyko kocham ale i proszę, przepraszam to skarb;) niezaleznie od tego ile ma lat:)

Gość tak musisz go poznać
ja byłam z facetem 8 lat młodszym.. wiek nie ma znaczenia.. Daj mu szansę :))

Gość żaklin kenedi
moja mama jest starsza od taty o 2 lata są już razem 25 lat

drugi mąz mojej abci był az 7 lat młodszy;) I ja dowiedziałam sie o tym na ich stare lataP bo.. nie było tego widac na zewnatrz ale i jesli chodzi o duchowa strone:)

chyba jeszcze go za mało znam ....wiem, ze sie mu podobam...on przystojny nie jest ale raczej taki przyjemny ;) i ja wole takiego nie przystojnego bo juz takich mam dosyc...oczywiscie nie generalizuje

ech no to sie zdecyduj jesli chcesz z nimsproobowac bo on chce i ty mu sie spodobalas to nie warto.

dlaczego nie warto?? cos nie rozumiem chyba :(