Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katalotnia

NARZECZONY MEJ KUZYNKI PIJE BARDZO CZĘSTO I OBIECUJE ZE PRZESTANIE .WIERZYĆ MU?

Polecane posty

Gość katalotnia

CZY MA MU WIERZYC KOLEJNY RAZ? FACET JEST PRZED 30STKĄ I PIJE Z KOLEGAMI CZESTO ..JUZ 50 RAZY CHYBA MOWI LZE JUZ NIE BEDZIE I NIC ..PRZYZREKAL JEJ ITD.. NAJGORSZE ZE OSTATNIO UMOWILI SIE RAZEM U NIEJ I ONA SIE WYSTROILA ..KUPILA SEKSOWNĄ KOSZULKE..I CZEKALA NA NIEGO BO SIE UMOWILI I ONA CZEKA ICZEKA ..W KONCU ZADZWONLA DO NIEGO DO DOMU I OKAZALO SIE ZE ON PIJE Z KUMPLEM ..MASAKRA..Z PELNA SWIADOMOSCIĄ WYBRAL WÓDKE A NIE MOJA KUZYNKE..

Gość katalotnia
TERAZ PROSI O SZANSE JA ..I ONA ZNOWU ULEGNIE ..A ZA MIESIAC ŚLUB ..MYSLICIE ZE PO SLUBIE SIE ZMNIENI I PRZESTANIE PIĆ ?

Gość trzeba by ja gdzies
zamknąć na czas ślubu !

Gość znam to niestety
nie zmieni się! a twoja kuzynka urządzi sobie piekło na ziemi :( znam to i wiem co znaczy żyć z alkoholikiem. Namawiaj ją na odwołanie ślubu, jest mała szansa, że narzeczonego to otrzeźwi.

oczywiscie ze sie nie zmieni, co za glupie pytanie....a bedzie jeszcze gorzej, bo jako zona, Twoja kuzynka juz go nie bedzie mogla tak latwo zostawic jak teraz.

Gość katalotnia
kurcze ale on ciagle obiecuje ..ze juz nigdy ..przeciez kiedyś musi obiecywac szczerze..nie mozna chyba mu wcale nie ufać..juz sama nie wiem .ale widze jak on ją olewa ..ona jest tak sliczna i zgrabna ze nie da sie opisac..nie rozumiem jak on moze tego nie widziec co ma ..on ma wszystko ..ona mu gotuje .jest jak aniol dobra ,nie pali i nie pije ..no ideał a mimo to on wcale nie traktuje jej tak jakby byl faktycznie zakochany..

Gość katalotnia
ale ona go kocha..nic nie zrobie bo ona go kocha