Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisia21

2 kg do jutra!!!!! kto ze mną???

Polecane posty

brak mi slow, nie bedziesz nic jadla, ani nie bedziesz spala, ale cala noc jak napisalas bedziesz jezdzila na rowerku? :O no nie dziwie sie na taką reakcje, mysle ze wystarczylaby sama glodówka, ale nawet jesli uda ci sie tyle schudnąc :O i nie zjesz nic do sylwestra to szybko to nadrobisz alkoholem, albo jedzeniem więc czy nie lepiej ci juz na spokojnie, po nowym roku? :O

Gość pisia21
błahahaha nie wybieram się na zabawę sylwestrowa bo nie lubię zabawy z przymusu :-P

Gość pisia21
sweet własnie o to chodzi, że postawiłam sobie jasny cel DO nowego roku i mam potrzebę go osiągnać. alkoholu nie zamierzam pic jutro ani w najbliższym czasie

Gość eve81qqqqqqqqqqqqqqqq

glupia jestes i zla mi ciebie b o wszyscy gadaja prawde a ty jedna gadasz głupoty i sama sie gubisz w tym co pisesz idiotko tludta

Gość sziko
ja napewno nie dalam sie nabrac, bo to nie logiczne schudnac 2kg do jutra

pisia21 uciekła :)

Gość american pie
no pewnie prowokacja ale niektore baby sa tak glupie ze wszystko jest mozliwe

Gość 8zuza8
pisia21 i jak CI idzie?;)

Gość 43534
Wierzę w to, że można scudnąć 2 kg w 1 dzień, ale na pewno nie dzięki ćwiczeniom, a dzięki utracie wody. Jedna wizyta w saunie to utrata 2 kg bo się odwadniasz. Potem oczywiście te 2 kg wracają. Dżokeje przed jazdą na koniu chodzą do sauny, aby przez parę godzin mieć 2 kg mniej. Gdybym ja miałam taki straszny przymus schudnięcia 2 kg do jutra ;) to po prostu nałykałabym się środków przeczyszczających i zrobiła sobie saunę. :) A nie pedałowała przez 10 godzin.

Gość pisia21
hej! wczoraj było te 10 godzin dziś już 3 i zostało mi do spalenia ... hmm.. wczoraj spaliłam trochę przez inne ćwiczenia, więc odliczam sobie 1500 i zostaje jakies 3000 kcal do stracenia :-) od rana już nic nie piję, herbatki podziałały :-D aha! zanim ktos nazwie mnie grubasem proszę przyjąć do wiadomości , że ważę prawie 50 kg ( mam nadzieje że te okrągłe 50 kg dziś zobaczę :-) ) pozdrawiam!!

A podczas tego pedałowania premię górską zdobyłaś? Skąd takie idiotki biorą się na świecie?

Gość pisia21
tak, dokładnie 14000 kcal :-) tyle spaliłam przez te dwa dni. Waga pokazała wczoraj po 23 dokładnie 49,8 kg :-D CEL OSIĄGNIĘTY!!!!!!!