Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niebieska sukienka

Ma ktos taki sprzet?

Polecane posty

hm...nie wiem czy ta pralka siemensa bedzie dobra, ale tylko mam takie wrazenie,nie mialam z ta firma do czynnienia w sprzecie agd.

Ja mam pralkę simensa od 6 lat i ujeżdżam ją codziennie , nawet 2 razy - jest świetna. Starszy model - żadne cudo - ale nie zepsuła się jeszcze nigdy.

Pralkę mam siemensa, nie chciałabym innej. Jest bardzo cicha. Wcześniej miałam wszędzie zachwalanego łirpula - ta waliła jak jasny gwint. Myśleliśmy ze może żle ustawiona i lataliśmy z nią po całej kuchni i łazience ale ustawienie nie miało znaczenia. Taki walący typ mieliśmy:-) Kuchenkę mam ARISTON FT 850.1 OW ale nie wiem jaką płytę. Okap tęż tej firmy ale podobny model. Zmywarka boscha ale model inny, jest cichutka. Loduwka SIEMENS KS 38KV64 Zamrażarka SIEMENS GI 14DA40 Ogólnie więcej mamy siemensa, jestem zadowolona z tej firmy.

no wiec ja tez jestem na wyborze AGD do kuchni tez wybieralam w sprzecie siemensa albo boscha. Wejdzi na strone www.kuchnie.pl tam wszystkiego sie dowiesz. W twojej zmywarce brakuje mi temp. 75 C polecam model boscha SGV 57T23EU

a ja wybralam: zmywarka: Bosch SGV 57T23EU plyta indukcyjna: BOSCH PIE 645Q01 E lodowka: Samsung RS21FCMS piekarnik: Bosch HBN 43W350E pralke tez boscha albo siemens

Ja na poczatku chcialam caly sprzet miec bosha ale poczytalismy troche i okazuje sie ze bosh jak kazda firma ma bardziej lub mniej udane produkty. Dlatego np. okap jest teka itd.

ja zarówno o boshu jak i o sprzęcie LG słyszałam same pozytywne rzeczy. ja mam pralkę mastercook narazie się nic nie dzieje ale tłucze się strasznie :( nieststy nie ma jeszcze napędu DD.

Gość Ganuszka
Ja też nie jestem przekonana co do tej pralki. O siemensach się sporo złych rzeczy nasłuchałam. W sumie wszystkie firmy pralek są takie same, ale ja na przykład mam candy kupiłam na promocji i mam naprawdę sporo lat gwarancji z tego co patrzyłam w saturnie to najwięcej ze wszystkich i to jeszcze na promocji była. bardzo dobrze pierze no problemo. Uważaj z siemense, powinnać najpierw spytać a potem kupić bo możę być słabo, chyba ze na promocji ale z tego co widzę to cena jest słaba

lilka - wiem, o czym piszesz... Rozglądałam się z rodzicami za pralką i w sklepach była ekspozycja z ze zwykłymi silnikami i tymi DD. Sądzę, że to dobra inwestycja. W sumie - po pralce rodziców mogę już wnioskować, że nie zrobili błędu. Wybrali właśnie taką z napędem DD i faktycznie jest cichuteńka i przy wirowaniu nie skacze po łazience :)

Gość ukryty mąż
Siemens robił dobre rzeczy ale czy robi to nie wiem.

Wszystko mam od Boscha, od pralki po wiertarkę, i nie narzekam :) ale warto zbierać informacje o poszczególnych modelach, bo faktycznie nie wszystko musi być udane ;)