Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubię białe linie...

Gra ktoś w TENISA ZIEMNEGO ???

Polecane posty

Gość lubię białe linie...

Zamierzam zacząć uczyc się gry w tenisa, mam 21 lat. Chciałabym się dowiedzieć głównie o koszta z tym związane, wiem ze nie jest tanio. Na poczatku chciałabym mieć trenera, przez jaki okres czasu go polecacie? Ile zwykle kosztuje? Ogólnie polecacie ten sport? Jak szybko nauczyl;iscie sie w miare dobrze grac? Jazda na rowerze, lyzwy to sporty sezonowe a mam ochote cos robic przez caly rok. Chodze na silownie ale chyba jakas niewyzyta jestem :P Prosze o opinie na temat tanisa ziemnego!!! z góry dzia

Widzę, że temat jest lekko przeterminowany ale myślę, że warto go podbić :) A to dlatego, że sama razem z moim chłopakiem zaczynam grać w tenisa i chciałabym, zebyśmy się mogli dzielić tutaj naszymi doswiadczeniami :) Znaleźliśmy już miejsce, w którym będziemy grać treaz przyszedł czas na ubranie i butki. Powiedzmy, że ubranko mam ale butów nie - z tym, że już wypatrzyłam sobie fajny model na newbalance.pl więc myślę, że jakościowo powinny być ok? A co z przygotowaniem kondycyjnym? Jak Wasze doswidczenia?

Ja zawsze chciałam grać, ale cena za godzinę trochę odstręcza (z trenerem to juz masakra)

Gość ankabańka
kochana, a skąd jesteście? Bo jeśli z okolic Grodziska to polecam zajrzeć do teniskozerki.pl. Naprawdę fajny, nowy obiekt.