Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryba_w_rybie

lizanie dupy!!!!!

Polecane posty

Gość ryba_w_rybie

nie wiem jak wy, ale ja uwielbiam jak laski wylizuja mi dupe. najlepszy orgazm mam ,jak laska jedna reka wali mi konia, druga dotyka jaja, a jezykiem penetruje mojego rowa. jezeli jest jakas chetna na wylizanie mi dziury, piszcie.takze pary, jestem otwarty na takie propozycje

Gość ryba_w_rybie
tak.... nie wiem jak sie podpioles pod moj nick. coz, czemu nie. a...podalem zly adres mailowy. ten juz jest dobry

Gość miyagi
jakis dupek podpial sie pod mojego nicka. coz...moja wina. nie zabezpieczyle haslem. w kazdym badz razietylko pierwsza wypowiedz ryby_w_rybie jest prawdziwa. reszte jakis dupek dopisal

Gość miyagi
Dziękuję Pani moderator rozumiem, że również śledzi pani ten temat Czy ma Pani ochotę wylizać mi rowa i nasrać do gęby?

Gość noom
no ale to chyba nic złego, ja też uwielbiam jak mi panny wylizują dupke

Gość noom
Jedna z tych panien nazywa się Zdzich a druga Marian:) Obie pracują w miejscowej kotłowni:)

Gość noom
nadmieniam, że moją ulubioną dobranocką jest Miś Coralgol, ponadto kolekcjonuję austriackie znaczki skarbowe :classic_cool:

Gość noom
Mam też pokaźną kolekcję włosów łonowych mieszkańców Aksum:)

Gość ryba_w_rybiie
Troszkę ściemniłem pisząc o tym jak laski liżą mi odbyt. Tak naprawdę to ja liżę odbyt, tyle, że nie lasce, a mojej rybie. Została sie biedaczka po wigilii, bo nikt nie chciał jej zabić, więc tak sobie czasem baraszkujemy: ona robi mi loda, a ja liżę jej dziurę do srania!

Gość gość
Wylize chetnej z Rzeszowa wszystko co zechce , szczuply 32 lata sprawny jezyczek

Gość 22anna22
Ja uwielbiam wymasować językiem męskiego rowa i lizać się z o***tem. Trochę mnie ponizalo jak niektórzy pierdzieli albo trochę im poszło przy takim namietnym lizaniu. Ale widać dla kolesi to była świetna zabawa, ponoć nie każda daje tak na sobie użyć. Dalej będę każdemu kolesiów pozwalała. Może już się mną tak zabawialeś

Gość penchesz
I love my country, Kinder Country