Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ywonna

czy balsam ziaja oliwkowy naprawde jest taki tłusty?warto kupic czy lepiej inny?

Polecane posty

Gość atlantica
mialam go kiedys ale na 1 opakowaniu sie skonczylo, moze troche tlustawy byl ale wogole nie nawilzal

Gość atlantica
z ziaji mialam tylko 2 , wlasnie ten oliwkowy i jeszcze kakaowy, oba mi nie przypadly. wg mnie najlepszy balsam do skory suchej to czerwony garnier, dobry byl tez dla mnie dove np. na noc

no to chyba na garniera sie skusze,chociaz zalezalo mi na jakims tanszym bo kasa sie skurczyla :o

Gość atlantica
moze znajdziesz gdzies po promocji.a do jakiej ceny cie interesuje balsam?

Z Ziaji bardzo dobry jest balsam niebieski \"olej bawełniany\", ma piękny zapach. Ale trzeba sie liczyć z tym, że stopniowo się wchłania. Ale skóra jest gładziutka i odżywiona:)

jakiś miesiąc temu kupiłam ziaje oliwkową. dla moje skory to cud jest rzeczywiście bardzo tłusty jak nałożysz za dużo to wręcz lepki. ja mam skórę bardzo sucha. jednak ty piszesz ze masz normalną z tendencja do wysuszania więc wydaje mi się ze będzie za tłusty ale jest też wersja nawilżając(ja mam tłustą) więc może ta jest bardziej lekka. hmmm sprobuj inny ziaji nie wiem jaki inny ci poleci bo ja własnie wybieram raczej te super tłuste. ziaja jest super i mam masę produktów myślę że w ich ofercie znajdziesz jeszcze dla siebie:)

nibys wlasnie czytalam na kafe recenzje i niebieski,żółty i zielony maja dobra wiec ktorys wybiore