Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdsfgfds

Najdziwniejsze przypadki typ faceta jaki miałyście?

Polecane posty

Gość karmelina
WlascicielAgencjiTowarzyskiej ja pracowalam jako prostytutka [czego sie nie wstydze] ! Ale w Holandii i w Niemczech ...

Gość WlascicielAgencjiTowarzyskiej
jak w holandii i w niemczech to przepraszam, jesteś prawie dziewicą

Gość kalima
zabije się? żałosne.. gdyby to zrobił byłoby to z pożytkiem dla wszystkich ;/ zapomniałam o 2. jeszcze facetach -.- 1. spotykaliśmy się, kino, herbata, pocałunki, aż tu nagle trafiam na Jego profil na naszej klasie.. oglądam galerię i co? podpis fotki 'to ja i moja kochana żona' 2. facet - to samo kino, spacerki za rękę itd.. któregoś dnia poszłam z kumpelą do kina.. w czasie filmu rozrabiają za moimi plecami dzieciaki. odwracam się aby ich uciszyć i co słyszę 'dzieciaki uspokójcie się' tak, to "mój'" facet na rodzinnym seansie filmowym z rodzinką

Gość karmelina
Szukanie dziury w całym Obrzezany nie,ale niestety nie zawsze mu staje !!!!!!!!! HAHAHAHA :P:P:P:P:P:P:P:P

Gość kasss
kalima ... no massakra generalnie!

Gość kalima
faceci...

Gość arcctgx
ja w sumie w zyciu mialam 3 facetow (z tym trzecim jestem do dzisiaj). No i dwoch poprzednich to faktycznie dziwne przypadki. 1. 8 lat starszy, zakompleksiony zazdrosnik i w dodatku pizda w korach, ze sie tak wyraze. Byl na kazde pstrykniecie palca, potrafil przepraszac za to, ze ja cos zle zrobilam albo sie zachowalam niefair no i w kazdym facecie widzial rywala, ze mi sie spodoba i sobie pojde. ale 6 lat razem jakos zlecialo- takie rzweczy widzi sie dopiero z dystansu. 2. noo drugi to akurat tylko 5-miesieczny epizod, bo jak tylko lepiej go poznalam do ucieklam. Ja lubie sie bawic. pic itp. ale on alkoholu to juz totalnie naduzywal. Zapalony punkowiec, ktory potrafil mnie zostawic na imprezie, na koncercie bez slowa i isc sie napierdalac

pierwszy: - chory zazdrośnik - niewierny - manipulator - bezrobotny - damski bokser - ćpun - diler - kryminalista - znikał na całe dnie i noce - z rodziny patologicznej - jego mama chora na schizofrenie (zastanawiam się czy on przypadkiem tez na to nie choruje) *ale ma w sobie \" to coś\" co sprawia że kobiety za nim lataja. drugi: - sterydziarz - niewierny - manipulator -kryminalista -znikał na całe dnie i noce *ale czulam sie przy nim bezpiecznie i niczego mi nie brakowalo (z rzeczy materialnych) trzeci: - całkiem zwyczajny = nudny Jesli moglabym wybierac i cofnac czas to chcialabym sie zwiazac ponownie z pierwszym lub drugim. Moze jestem chora ale odpowiada mi zycie u boku takiego faceta. Nienawidze nudy.

Gość lubisz byc napieprzana po pysk
u

Gość jahgha
jak Was czytam to się przerażam.. ja mam 23 lata i przed moim obecnym facetem miałam tylko jednego wcześniej a seks uprawiałam tylko z moim obecnym a Wy miałyście po 10 facetów? ile Wy macie lat?i w ogóe..rany julek!

Gość wielkie rzeczy
:o przynajmniej korzystaly z zycia, zdobywaly doswiadczenie i tyle. a ze trafialy na frajerow...

Gość ALE NUMERRRR
,,trafialy na frajerow...,, ---WYBIERAŁY FRAJERÓW, RANY DZIEWCZYNY Z KIM WY SIE ZADAJECIE :o

Gość wielkie rzeczy
szydlo z worka wychodzi po czasie na ogol

Gość Kasss
weźcie się kurwa nie wypowiadajcie jak nie wiecie !! bo prawda jest taka,ze gowno wiecie !!! a my tez nie mialysmy pojecia [przynajmniej ja] z kim sie zadaje!!!! i chuj wam do tego !!!! w dupie byliscie gowno widzieliscie !!!! sorry ja juz wymiekam z was !!! swietoszki jebane !!

Gość Kasss
Przynajmniej COS w zyciu przeszlysmy i bylo fajnie,jakies nowe doswiadczenia...a to sie zawsze przyda w zyciu...- bo wiemy czego unikac na przyszlosc!! nie musialysmy sie kryc i bzykac po katach jak wy przynajmniej z niewiadomo kim , zeby starzy nie widzieli !!! w ogole wypowiadacie sie jak dzieci 12-letnie ktore nie wiedza co to jest do chuja sex!!! jakby to bylo cos strasznego i niedorzecznego !!! Oni byli naszymi facetami do chuja !!! wiec o co w ogole wam biega ????? Zal wam dupe sciska bo jestescie prawiczkami i dziewicami ???? a moze mialyscie w swoim zyciu jednego faceta tylko co ??? hehe ja leje na to co gadacie,to moje zycie i moja sprawa!! a wy nie oceniajcie nas po takiej rozmowie na forum !!!! ;(

Gość matiasik
Kasss MASZ RACJE,TO WASZE ZYCIE. Ale forum jest do wyrazania swojej opinii. Fakt niektorzy was zbyt mocno oceniaja i krytykuja wrecz. Ale co zrobic. Moze sa zakompleksieni :):):):) Pozdrawiam was SZALONE KOBIETKI :D p.s.ALE MAM NADZIEJE ZE NIE TRAFICIE JUZ NA TEGO TYPU PADALCOW :P

Gość matiasik
" Najdziwniejsze przypadki, typ faceta jaki miałyście ... " Hmmm ja mialam chorego z zazdrosci faceta :/ do tego mnie uderzyl .. .wtedy zerwalam ;/ ale to co wy mialyscie to przegiecie :) :):):):) ogromny szacunek dla was za to ze wytrzymalyscie :) I pewnie :) ...-zawsze jakies zajebiste przezycia i jest co wspominac :p Tez bym chciala przezyc taką szaloną miłość na maxa :) Teraz jestem z namiętnym palaczem trawy :/ nie wiem jak to się zakończy...może przysłowiowe SZYDłO Z WORKA dopiero wyjdzie :p pozdrawiam :*:*:*:):):)