Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miki22

KTO ZNA BADZ POSIADA GARNKI FIRMY BERGHOFF - PROSZĘ O OPINIE

Polecane posty

Gość arrka
Szkoda z chęcią bym zobaczyła taki pokaz z szybkowarem ich firmy.

Gość stani_44
mam też komplet marki BERNHOF.poprostu marne.ze spodu wychodzą rdzawe punkciki,nie do wyszorowania,,,Ogólnir E:NIE POLECAM!!

Gość Inga Hak
Mam philipiaka, jednak jeżeli chodzi o jakośc to sa najlepsze.

Gość Iskata
Posiadam póki co philipiaka i szczerze powiem że są warte swojej ceny, dobrze się trzymają.

Gość Elwina x
Miałam różne ale chyba najlepsze są philipiaka, i mozna je ciągle używać i sie nie zużywają.

Gość jaza1
Galka od pokrywki przykrecona sruba ktora paskudnie rdzewieje, a poniewaz miesci sie ona od srodka to bedziesz jadl(a) ta rdze. To, ze firma poskapila na malej nierdzewnej srubce nie jest oznaka reklamowanej jakosci.

Gość jaza1
Galka od pokrywki przykrecona sruba ktora paskudnie rdzewieje, a poniewaz miesci sie ona od srodka to bedziesz jadl(a) ta rdze. To, ze firma poskapila na malej nierdzewnej srubce nie jest oznaka reklamowanej jakosci.

Gość gość
a to nie są chinole :D ?

Gość ToniejabyłamEwą
Garnki Berghoff wykonane z edelstali posiadam od około 6 lat, nie wiem jaki to model, ale były drogie (ponad 1,5 tys. zł.), grube dno. Komplet podstawowy bez termostatu w pokrywce. Czyszczę je cifem. Tak poradził mi sprzedawca. Wadą są nagrzewające się rączki (producent umieścił termoizolację od góry rączek - gratulacje za logikę koncepcji, nobel gwarantowany !!! ). Generalnie są trwałe, jestem zadowolona.

Gość gość
Tak, znam nic specjalnego. Podobna jakość a niższe pieniądze to garnki edenberg kupiłem na www.europ24.pl, polecam. Filip.