jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Grudzień 30, 2007 No więc, uwaga, uwaga, zaraz zapodam tutaj moje wieloletnie przemyślenia poprzedzone latami badań oraz zbieraniem materiałów w terenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Grudzień 30, 2007 No więc chodzi o to, że zawsze lepiej się męczyć z ładną babą niż z brzydką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madchen 0 Napisano Grudzień 30, 2007 deska dobrze gada:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedro* 0 Napisano Grudzień 30, 2007 też mi zagadka :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gwódź z młotkiem Napisano Grudzień 30, 2007 zaraz deskę zbijemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Grudzień 30, 2007 No widać zagadka, bo codziennie na tym forum powstaje 1000tematów, dlaczego ktoś jak jest brzydki to nie ma dziewczyn/chłopaka, dlaczego świat jest niesprawiedliwy itd. Ja tylko tłumacze. Poczułam silną misję edukacyjną. Koedukacyjną:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bywalec1 0 Napisano Grudzień 31, 2007 Desko! Jesteś wspaniała!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Grudzień 31, 2007 kazdy tu moze napisac ze wyglad nie ma znaczenia i klamac bo to net :-) ale wiadomo wazny jest i tyle!! jak pisze wyglad to nie tylko uroda-chemia+rozum+uroda :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Grudzień 31, 2007 { kazdy tu moze napisac ze wyglad nie ma znaczenia i klamac bo to net } Z tym że kryterium brzydoty lub piękna kto ma określić ? Chyb każdy sam, Więc rozmyślania nad tym nie mają sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vvvvv Napisano Grudzień 31, 2007 są pewne kryteria wyglądu, które są powszechnie i obiektywnie uznane za brzydkie np nadwaga, braki w uzębieniu, karłowaty wzrost itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Grudzień 31, 2007 Obiektywizm nie istnieje.. IMHO. :P { nadwaga, braki w uzębieniu, karłowaty wzrost } Jasne ciężko się z tym nie zgodzić choćby częściowo. Pytanie czy jaki jest sens np miss Polonia i tym podobnych bzdur ? Wg mnie wygrywają wcale nie te najładniejsze.. itd. itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedro* 0 Napisano Grudzień 31, 2007 >Pytanie czy jaki jest sens np miss Polonia i tym podobnych bzdur ? jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tylko kopulacja Napisano Grudzień 31, 2007 Myrevin w ramach konkretnych kręgów kulturowych istnieją powszechnie przyjęte normy estetyczne, które są mniej lub bardziej rygorystycznie przyjmowane te normy zazwyczaj mają pewną rozpiętość, pojemność tak więc jeden uzna daną osobę za piękną a inny powie, że przeciętna mnie się na przykład niezbyt podoba Julia Roberts, figura owszem ale twarz, już nie a podobno taka piękna, ale przecież zachowując umiar nie powiem, ze brzydka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Grudzień 31, 2007 --> tylko kopulacja Jasne. { ale przecież zachowując umiar nie powiem, ze brzydka...} Hmm... ja mówię że nie w moim guście.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wygląd ma znaczenie Napisano Grudzień 31, 2007 a kto wmawia sobie, że nie, to jest tak naiwny, że okłamuje samego siebie. Na szczęście są różne gusta i każdemu podoba się inny typ - równowaga jest w przyrodzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robaczek41 0 Napisano Grudzień 31, 2007 dziewczyno, ale zaszalałaś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vvvvv Napisano Grudzień 31, 2007 ciekawe w czyje gusta trafiają ci goscie : http://asware.net/gallery/d/4267-2/ugly_men.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wygląd ma znaczenie Napisano Grudzień 31, 2007 nie w moje, nie w twoje, ale gdzieś na świecie są babki, które uznają, że są piękni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robaczek41 0 Napisano Grudzień 31, 2007 mają coś w sobie, ci goście :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Grudzień 31, 2007 wygląd do wiatraka ma pewnie za dużo zjedzonych produktów mącznych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach