Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam życie

Rozwikłałam odwieczną zagadkę Kafeteriuszek- co ma wygląd do wiatraka

Polecane posty

Gość Gwódź z młotkiem
zaraz deskę zbijemy :classic_cool:

kazdy tu moze napisac ze wyglad nie ma znaczenia i klamac bo to net :-) ale wiadomo wazny jest i tyle!! jak pisze wyglad to nie tylko uroda-chemia+rozum+uroda :-)

{ kazdy tu moze napisac ze wyglad nie ma znaczenia i klamac bo to net } Z tym że kryterium brzydoty lub piękna kto ma określić ? Chyb każdy sam, Więc rozmyślania nad tym nie mają sensu.

Gość vvvvv
są pewne kryteria wyglądu, które są powszechnie i obiektywnie uznane za brzydkie np nadwaga, braki w uzębieniu, karłowaty wzrost itp

Obiektywizm nie istnieje.. IMHO. :P { nadwaga, braki w uzębieniu, karłowaty wzrost } Jasne ciężko się z tym nie zgodzić choćby częściowo. Pytanie czy jaki jest sens np miss Polonia i tym podobnych bzdur ? Wg mnie wygrywają wcale nie te najładniejsze.. itd. itp.

>Pytanie czy jaki jest sens np miss Polonia i tym podobnych bzdur ? jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze :P

Gość tylko kopulacja
Myrevin w ramach konkretnych kręgów kulturowych istnieją powszechnie przyjęte normy estetyczne, które są mniej lub bardziej rygorystycznie przyjmowane te normy zazwyczaj mają pewną rozpiętość, pojemność tak więc jeden uzna daną osobę za piękną a inny powie, że przeciętna mnie się na przykład niezbyt podoba Julia Roberts, figura owszem ale twarz, już nie a podobno taka piękna, ale przecież zachowując umiar nie powiem, ze brzydka...

--> tylko kopulacja Jasne. { ale przecież zachowując umiar nie powiem, ze brzydka...} Hmm... ja mówię że nie w moim guście..

Gość wygląd ma znaczenie
a kto wmawia sobie, że nie, to jest tak naiwny, że okłamuje samego siebie. Na szczęście są różne gusta i każdemu podoba się inny typ - równowaga jest w przyrodzie ;)

Gość wygląd ma znaczenie
nie w moje, nie w twoje, ale gdzieś na świecie są babki, które uznają, że są piękni.