Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klarneta wiolonczelowska

Ma to gdzieś czy brak mu inicjatywy? QUIZ dla Facetów

Polecane posty

Czy jeśli znajomy facet jednego wieczoru: 1. okazuje zainteresowanie 2. jawnie okazuje ze sie mu dziewczyna podoba i nastepnie: 1. nie odzywa sie w ogole to znaczy że: a) traktował to jako przygodę - nic nie znaczacą? b) potrzebuje czasu na przemyślenie za i przeciw? c) czeka na ruch ze strony dziewczyny? prosze o odpowiedzi facetów!

Gość
Być może czeka na ruch dziewczyny-to zależy od tego jak dlugo się znacie-jesli to bylo pierwsze spotkanie to raczej nie jest zainteresowany dluzsza znajomościa-daj sobie spokój. Jeśli to kolejne z kolei to może uwaza że ty tez powinnaś już okazac troche inciajtywy.

Gość a jeśli
autor: negative vibrations ja mam dylemat: być bezdusznym prawnikiem czy być bezdusznym prawnikiem bo terrorystki sieciowe same nie chcą się olać. ❤️

Gość Peyo
zaistniala sytuacja jest prosta myslal o prostym ladnym podrywie uda sie spoko pojdziemy jeszcze dzis do lozka. Nie to nie szukajmy kogos innego. Rada..... nie mysl o nim wiecej!

to jest znajomy z dawnych lat... nawet powiem ze sie przyjaznilismy i dosyć długo sie nie widzieliśmy... on mi sie zawsze podobał... no i tak sie stalo na tym spotkaniu ze zaiskrzyło

Gość adrian...27
wkleje to, co napisałam na topiku obok (i mam dziwne wrażenie że autorką jest ta sama kobieta :) ) Dlatego że nie jesteśmy do was przekonani. Nie podobacie nam się lub nie odpowiada nam Wasz charakter. Nie szukajcie drugiego dna. Jak facetowi kobieta się podoba to zrobi wszystko by ją mieć. Skoro milczy i się "zastanawia" to nie odpowiadacie mu.

Gość adrian naprawde
jestescie AZ TAK prości?! to nie jest zarzut - tylko pytanie zero zagadek, zero niejasności - wszystko jak na tacy stara sie i traktuje jak księżniczę = kocha cała reszta = nie kocha ?

Gość adrian...27
Jeśli na początku związku to dokładnie tak jak napisałaś. :) Stara się = zależy mu. Milczy, rozmyśla, zastnanawia się = nie zależy mu. Pogódźcie się z tym. Żadna z Was nie jest wyjątkiem. Nie myślcie że akurat Wy trafiłyście na jakiegoś wrażliwego, ze złamanym sercem, zajętego pracą itd.

Gość a jeśli
quiz: czy można zmieścić głowę w tel komórkowym? odp.: można pyt.: jak wtedy mówić do słuchawki? odp: a po co? pyt.: więc jaki problem? odp.: kto to wie? [łomot serca] 👄 :( {serce]

Gość adrian naprawde
spoko, niech i tak będzie ;) to jest przynajmniej uczciwe

w sumie sie nie łudze tylko koleżanki mi truja ze mam do niego napisac a ja uwazam ze nie powinnam... bo jesli on by chcial to by napisał... chcialam sie tylko upewnic... on budzi we mnie wielke emocje bo znam go juz dosyć długo i chyba zawsze bede miec do niego słabośc... ale chyba nie pasujemy do siebie... nie ten to inny... :) adrian dzieki za szczera odpowiedz :)