Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miaaaoooooow

jaki brokat do ciala???

Polecane posty

Gość miaaaoooooow

Jaki zloty brokat do ciala polecacie, najlepiej w sprayu??

W sprayu nie polecam bo kiedy tanczysz i skora sie poci, spray zaczyna sie obrzydliwie kleic i Twoje cialo jest bardzo bardzo lepiace, to wyglada ohydnie i nie bedziesz sie czula komfortowo, w dodatku taka lepiaca skora szybko sie brudzi i powstaja plamy, mam doswiadczenie na studniowce, nigdy wiecej brokatu w sprayu!

Gość miaaaoooooow
Rozumiem!! To w takim razie najlepszy bedzie jakis w zelu lub kremie?

JA ogolnie nie lubie brokatu i go nie uzywam, a jesli juz to najpierw wsklepuje w cialo sprawdzony balsam (taki, co wiem, ze sie nie klei i dobrze wchlania) a potem posypuje cialo odrobina sypkiego brokatu. Nie mam poblemu z lepka skora potem na imprezie, a po kilku godzinach zabawy brokat nadal sie utrzymuje na skorze, ktora nie jest cholernie lepka. NIe mam pojecia jak to wyglada w przypadku zeli i kremow z brokatem, ale ja wole sposoby domowe, wiesz zeby nie bylo problemu z ta lepka skora, Boze, pamietam to jak sie cala kleilam, lepilam, bylam jak wysmarowana klejem brudaska, koszmar, radze dobrze zaaplikowac ten brokat by zabawa byla szampanska :)

Gość miaaaoooooow
Dziekuje slicznie za cenna wskazowke;))) chyba zdecyduje sie na Twoj sposob - balsam a potem sypki brokat:) Dziekuje pozdrawiam i zycze Suuuuper zabawy sylwestrowej!!!;))

hehe ja to pewnie w pracy bede, albo zaraz po sylwestrze do pracy na 7 rano :( No ale jutro sie okaze, szef nam oznajmi decyzje. Poza tym nawet jak bede miala wolne to nie mam specjalnie gdzie pojsc, wiec pewnie w domu z ukochanym przez komputerem :) No ale ja pracuje 7 dni w tyg, bez dnia wolnego, koszmar ale da sie przezyc :) ZYCZE SUUUUUPER ZABAWY SYLWESTROWEJ, BAW SIE DOBRZE I NIE SMARUJ BROKATEM W SPRAYU ;)