Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konfucjusz

Dziewczyna mnie rzuciła. Jak żyć dalej??

Polecane posty

Gość konfucjusz

Napisała mi w smsie, ze to koniec bo ona wyjeżdża do pracy zagranicę, nie chce, żebym na nią czekał, cierpiał, nie chce mieć swiadomości, że ktoś na nią czeka, zasługuje na lepszą dziewczynę bo ona jest zwykła, jest jej ze mna dobrze ale musimy się rozstać. No i to chyba tyle Dziewczyny, czy dla was to normalne zachowanie? Co o tym myślicie?

Gość konfucjusz
hop, hop, i wyzej i wyzej:) hop hop

Gość konfucjusz
nie to nie pierdyle takie forum....

Gość bilet w jedną stronę
daj jej bilet w jedną stronę jest "-" i "+" tej całej sytuacji "minus" - h...wy styl zerwania przez esa, panna Żenua "plus" - mogła nie zerwać a Ty po czasie sowiedziałbyś się że a Anglii waliła sie z wszystkimi "kolorami" swiata

Gość konfucjusz
masz racje, z jednej strony szkoda a z drugiej to dobrze tylko kurna kiepsi czas wybrala bo to i swieta byly i sylwester dzisiaj (moje imieniny :) ) no i tak smutno mi troche suka jedna.......

Gość kleję się od landryny różowej
może skonstruuj jakiś system filozoficzny ;)

Gość sylwester.
Ona cie nie kocha i tyle ;)

Gość konfucjusz
jaka mysl? jaki czlowiek jest w stanie ogarnac kobiete? nawet ja tego nie potrafie... suka jedna.....

Gość
Podejdź do filozoficznie mistrzu Kung :P

Gość konfucjusz
taaaa filozoficznie, "Nie czyń innym, czego dla siebie nie pragniesz" ("Dialogi" XII, 2) Konfucjusz wyróżnia: lojalność wobec innych (zhong) - aspekt pozytywny, gdy czyni się dla innych to, co chciałoby się dla siebie. altruizmu (shu) - aspekt negatywny, nieczynienie innym tego, czego chce się dla siebie

Gość szukam Sylwestra
Nie myśl o niej, bo Was już nie ma. Ale Ty jesteś, więc zobacz, co się w mieście dzieje - jak i ja dziś czynię. Sposób zerwania jest nieważny - ważny jest sam fakt. Widać, że sie dziewczyna nie chciała zbytnio tłumaczyć, więc wybrała najłatwierszą drogę, czyli sms. Pewnie będzie inna niebawem. Szkoda, że nie ja.:( ;)

Gość sylwester.
a dlugo byliscie razem? wiesz wg mnie sprawa jest bardzo prosta. czula, ze nie jestes tym jedynym. nadarzyla sie okazja, zeby jechac za granice, wiec ona chetnie z niej skorzystala, w kraju zostawi chlopaka, ktory jest jej obojetny i pozuka sobie w UK kogos nowego, kogo pokocha. przykre ale prawdziwe.

Gość konfucjusz
a dlaczego nie Ty? zycie jest na tyle zaskakujace, ze nie wolno mowic "nigdy", "zawsze" itd :)

Gość
Mei fa tsu, mistrzu, mei fa tsu. Dzieci w Somalii głoduj, a mistrz o sobie tylko myśli? Cały świat jest pełen dup, więc w czym rzecz? Poboli i przestanie. Mi też padł związek z jedną z najfajniejszych dziewczyn, jakie w ciągu moich 27 mgnień wiosny zdążyłem poznać, i co z tego? Będą inne, muszę się troszczyć o swoich braci, ogólnie życie toczy się dalej. A i mistrz niech rusz swoją dupę i miast pierdolić od rzeczy na necie czymś się zajmie. Najprostsze rozwiązanie.

Gość konfucjusz
a gdzie tam dlugo, 2 miesiace, ale troche mi smutno bo wiazalem z nia duze nadzieje, sam sie dziwie, ze az tak to przezywam ale znajede sobie inna fajniejsza kobiete, ktora bedzie mila memu sercu:) milosc ma rozne oblicza, rowniez te gorsze, dlatego jest piekna czyz kolorowa kartka nie jest ciekawsza i bardziej przyciagajaca niz biala, zwykla kartka tak jest z miloscia

Gość Ju...
Kolorowa kartka byc może ciekawsza na pierwszy rzut oka, ale biała na dłuższą mete daje większą satysfakcję. Wszak to my wypełniamy ją kolorami (bądź nie). A może jest tutaj tak, jak w przypadku różnokolorowych świateł. Cierpisz - to dobrze, bo znaczy to, że czujesz, że masz uczucia, że żyjesz. Może to dobrze, że dziewczyna - wyjeżdżając - dała Ci wolność? Nic w końcu dzieje się przypadkiem.:)

Gość sylwester.
widocznie to nie byla jeszcze ta tobie przeznaczona. na pewno czeka ciebie jeszcze cos pieknego, tym razem prawdziwe odwzajemnione uczucie :)