Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senaaaaaaaaaaa

FACET KTORY ODSZEDL A POZNIEJ WRACAŁ? KTO TAK MIAL??????

Polecane posty

Gość senaaaaaaaaaaa

chodzi mi o zwiazki ktore sie udaly po raz drugi. Czy facet odszedl a pozniej chcial wrocic? 1. dlaczego odszedl? 2. po jakim czasie wrocil? i jak dlugo byliscie ze soba wczesniej? 3.jak ukladaly sie stosunki po odejsciu? 4. jak jest teraz? pozdrawiam i zapraszam do odpopwiedzi

Gość senaaaaaaaaaaa
pusty mail! jeszcze raz prosze

Gość oxy-23
ja sie tak szarpalam z facetem 6 lat. odchodzil - wracal, ja odchodzilam - wracalam. to sie nie udalo.

Gość senaaaaaaaaaaa
a mozesz opowiedziec?

Gość demomax
mnie zostawiła-wracał-teraz znowu zostawil-i juz nie wróci

Moj tez zostawial mnie (w miedzyczasie latal za innymi) i wracal. A ja głuuuuuupia pozwalalam, wybaczalam (glupek, glupek, glupek!!! ;) ) Dlaczego odchodzil? - bo wiedzial, ze moze!!! na reszte pytan nie chce mi sie odp ;)

Gość senaaaaaaaaaaa
chodzi mi o to czy odchodzili np do innej kobiety czy np stwierdzali ze nie kochaja, czy np sie zmeczyli lub po prostu tak sobie wymyslili? po jakim czasie wracali i czy byl kontakt w miedzyczasie?

Gość demomax
Turquoise- i co w koncu Ty Go olałas?:P

Gość oxy-23
po powrocie nie jest juz tak samo. bo cos sie psuje i trudno to odbudowac. tzn. wiesz pierwsze takie rozstanie to jeszcze powiedzmy ok-bylo nieporozumienie ale stwierdziliscie po jakims czasie ze chcecie byc razem i tak jak mowie pierwsze rozstanie-bywa ze jest nawet dla zwiazku dobre. chociaz cholera nawet i po pierwszym to juz nie jest to samo

Gość oxy-23
kazde nasze rozstanie bylo po klotni. rozstawalismy sie czasem nawet na kilka miesiecy-czasem tygodni. potem powrot i za jakis czas znow rozstanie

Gość senaaaaaaaaaaa
czy jest szansa ze facet ktory stwierdzil ze nie kocha juz, ze mu wlazlam na glowe, ze jest zmeczony i juz sie nie rozumiemy, ze wroci?

Gość demomax
mój tak mówił-i wrócił.-(niestety)

Gość kit na wode
jak zrywa to po cholere sie blaznic:o no chyba ze lubisz byc zabawka i zawsze czekajacym pieskiem :o

Gość werwerwe
mój też - wracał i dochodził (i też w międzyczasie sypiał z innymi) a ja wciąż go przyjmowałam. Wiedział że może sobie na to pozwolić. Ale już koniec.

demomax - hehe, niestety nie ;) po prostu za ktoryms razem nie pozwolilam juz wrocic.. ale bylam głuuuuuupia!!! ze tyle czasu na to pozwalalam! glupia i zakochana, slepo zakochana :/

Gość senaaaaaaaaaaa
demomax - rozwin temat prosze

Facet, który odchodzi, a potem chce wracać nie wytrzymuje próby czasu i odchodzi ponownie. Po co więc Ci ktoś, kto Cię nie szanuje, i nie pragnie tego, czego Ty pragniesz ? Szczęśliwe powroty zdarzają się tylko tym, którzy zrozumieli, że tak naprawdę te odejścia i powroty nie mogą trwać wiecznie bo życie jest za krótkie, żeby je w ten sposób paskudzić i drwić z uczuć. A na te wszystkie pytania odpowiedź jest jedna: nie łudź się, że ktoś kocha, kiedy Cię zostawia, a potem chce wracać. To nie jest miłość ale brak szacunku i wyobraźni. 🖐️

a moj szukal pretekstow, zeby zerwac. tak typowo. no a co, a potem wracal na darmowy sex, albo jak mu z innymi nie wyszlo bleee jezu jak mi wstyd za siebie wtedy, jaka ja bylam zalosna :/

Gość demomax
hmm... rozwiń temat.... wiesz co powiem Ci tak. Odkąd pamietam u mnie w związku były kwasy. Często sie rostawalismy a to ja zwerwalam a to on.ale to było takie chwilowe na kilka dni-taki wkurzanie sie nawzajem. W koncu w lutym on zerwal raz a dobrze-zwyzywał mnie powiedział że mnie nie kocha, ze nigdy nie kochał,że to był błąd że ze soba bylismy, że załuje ze ze mna był, ze jestem pojebana itp.ze nie pasujemy do siebie. Po 2,5 m-ca chciał wrócic-obiecywał cudawianki. Miesiąc temu historia sie powtórzyła-powiedział ze jednak zmienił zdnie, ze nie kocha, ze nie pasujemy do sibie, że popelnił najwiekszy bład w swoim zyciu wracając do mnie, ze to ja chciała do niego wrócić-co oczywiście było nie prawdą,że mu zmarnowałam zycie itp.

Gość no to ja cos od siebie

demomax - a co TY na to? (na to co mowil i jak sie zachowywal)

Gość demomax
a ja ja oczywiscie błagałam,żeby mnie nie zostawiła, ponizałam się itp

Gość senaaaaaaaaaaa
ja mam tak ze po wielkich problemach on odszedl, powiedzial ze nic nie czuje, ze to nie wyjdzie, ze go zameczylam. Minelo kilka dni ja umieram, on sie odzywa, tez go to boli ale zastanawiam sie czy jest szansa. I oczywiscie staly tekst "zostanmy przyjaciolmi" czy jest szansa ze on zateskni? Nasze problemy byly do rozwiazania, gdyby tylko dal nam szanse

Gość no to ja cos od siebie
U mnie bylo tak: Chodzilam z moim 4 miesiace,po czym sie rozstalismy-niezgodnosc charakterow,klotnie,zazdrosc itd,po roku czasu bycia single obustronnie(oczywiscie bawilismy sie niezle przez ten rok,ale kazdy we wlasnym gronie)postanowilismy sprobowac jeszcze raz(dodam,ze nadal go kochalam a on mnie),wiec sprobowalismy i tak juz zostalo,dzis jestesmy 6 miesiecy po slubie. Jestem z nim b.szczesliwa,no i zaczelismy sie swietnie rozumiec.Przysiegam Wam ze nikt nie dawal nam szans,ile cierpienia,placzu to tylko ja wiem,az czasem nie chce mi sie wierzyc ze tak szczesliwie to sie skonczylo. Wg mnie warto sprobowac powrotu jezeli uczucia nie wygasly,ja jestem tego przykladem.

Gość senaaaaaaaaaaa
agrat nie widzisz szans dla mnie? dlaczego? czy takie sytuacje nie maja szansy juz? skad wiesz ze to definitywne?

Gość optymistka28
Ja bylam w związku w sumie 8 lat,po 6 latach rozeszlismy sie-bo on tego chcial,po 3 miesiącach wrociliśmy do siebie i byliśmy jeszcze nie cale 2 lata,ale i tak to się skończyło,jestem teraz sama od miesiąca i powoli staram się ułożyć sobie życie na nowo bez niego.

Gość senaaaaaaaaaaa
czy ktos moglby mi doradzic jak mam sie teraz zachowywac? unikac kontaktu? czy co?

Gość demomax
unikaj