Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala z problemem

sutki

Polecane posty

Gość mala z problemem

mam pytanie, problem, dzisiaj bolały mnie sutki, trochę jakby swędziały. Zdjęłam stanik i zaczęłam je oglądać, zauważyłam coś niepokojącego - pęknięta skóra wzdłuż pofałdowań w dolnej części sutka, jakby ranka, zaczęło szczypać, co to może być?? do lekarza pójdę najwcześniej jutro, a bardzo się martwię!

Gość mala z problemem
nikt nie miał takiego problemu?

Byc moze jest to podraznienie spowodowane niedopasowanym lub zle zalozonym badz za ciasnym stanikiem, skora na biuscie jest bardzo delikatna, potrzebuje odpowiedniego nawilzania i ujedrniania, jej struktura jest podobna do tej skory pod oczami- zla pielegnacja i peka, piecze, marszczy sie, wiotczeje. Trzeba o biust dbac, polecam kosmetyki Eveline Cosmetics, dla mnie rewelacja - http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215078

Gość mala z problemem
dzieki za odpowiedz, fakt ostatnio troche zaniedbalam biust, nawet opalalam sie na solarium bez zadnej ochrony :( ale zastanawia mnie to, ze te pekniecia są dosc glebokie

Tez sie zawsze opalam w solarium bez niczego i wiem ze to zabojstwo dla biustu, tylko ja nie znosze bialego biustu:( Ale w solarium bylam ostatnio chyba na Sylwestra w zeszlym roku, niestety musze isc bo jestem biala jak kreda. Co do Twojego problemu, idz jesli masz czas, do lekarza, byc moze to nic powaznego, moze brakuje Ci jakichs witamin, a byc moze po prostu zly stanik nosilas, najlepiej isc do specjalisty i upewnic sie ze wszystko OK, niz potem jakies powiklania miec.