Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziubus

Ile macie par butów?

Polecane posty

łała, jak cudownie, w koncu zaglusze wyrzuty sumienia po ostatnim szopingu i 3 nowych torebeczkach :D

ugh... 24 torebki jesienno-zimowe. Letnie, koszyki i inne szmaciane schowane na pawlaczu, więc nie policzę 😭 Dziubus, możesz spać spokojnie. Chyba, że naliczyłaś więcej, wtedy ja zasnę spokojnie :D

no, nie mogę im się oprzeć 😭 😭 😭 I faktem jest, że prawie wszystkie noszę. Większość jest duża i bardzo duża, ze wzg. na teczki A4, kilka książek, wodę i inne duperele. I nikt mnie nie powstrzymuje, na odwrót, mam w domu samych facetów i wszyscy mówią "podoba ci się? To kup sobie!" :( Trudno żyć w ascezie torebkowej w tych warunkach.

nie, no nie róbcie mi tego, dziewczyny :D Weszłam tu żeby się podbudować, a zdołuję się zamiast tego totalnie. Proszę natychmiast zrobić fałszywy wyraz twarzy i powiedzieć: "eee, nie jest tak źle!" :classic_cool:

Też mam 7,ale ja torebki ,których wiem,że nie będę nosić oddaję.Nie mam miejsca już w szafach,żeby to wszystko składować.Ostatnio 2 torebki oddałam mamie.

Ondyna, to teraz powiem ja-mozesz spac spokojnie :D wlasnie wrocilam z liczenia...36

ja już nie mam mamy :( Ale ona i tak nosiła wyłącznie plecaki :D A butów miała dwie pary, nosiła je aż jej się rozpadały na nogach, wtedy ja łapałam ją za kark i ciągnęłam gwałtem do obuwniczego :)

teoria :D :D :D A czułego kopniaczka na dobranoc chcesz? Kobieto bez serca :D Dziubus, uratowałaś moją reputację 😘 Inaczej pozostałoby mi tylko włożyć japonki i popełnić seppuku.

Ondyna przy Dziubusie to masz zajebiście mało torebek :D :D także luzik :D

dobranoc, dziołchy, rok się kończy. Trzeba się zregenerować choć przez chwilę ;)

to teraz dla odmiany ja popelnie harakiri...a mial byc taki podbudowujacy topic :D

ja mam 7 bo zmieniłam styl z sportowego na elegancki i pozbyłam sie starych teraz kolekcja będzie rosnąc no i jakoś w ostatnich 2 sezonach nic mi sie nie podobało:( ale teraz dużo :P:P więc już mam w planach zakup 2:P więc mam nadzieje was dogonić ja chce tyle torebek:P:P:P kocham dodatki ciuchy zresztą też:P:P

to żeby Ci poprawić samopoczucie obiecuję, że w nadchodzącym roku spróbuję pobić twój rekord :P Wyprzedzasz mnie tylko chwilowo, ok?

nibys, jak już obie z Dziubusem popełnimy to seppuku, to zapiszemy Ci wszystkie swoje torebki. Bedziesz absolutną rekordzistką kafe :D

tylko będe musieć maskować ten szeroki obłąkany uśmiech na twarzy:P (coś w stylu tego kolesia z batmana:P)

oł szit, nibys- przerazasz mnie:P nie chcij, zebym miala koszmary dzis w nocy, bo z naszej umowy spadkowej nici:P

:P no ale przyznajcie rok z 3 torebkami może przyprawić o leki obłęd:P:P grrr do teraz nie mam czarnej;/

szczena mi opadła do samej podlogi :D i nie chce wrocic do normalnego polozenia... :D 36... mamusiu.... :D ja torebek nie mam prawie wcale ( 2 sportowe i jedna elegancka) bo nie lubie- wole plecaki :D butow hmmm 1x kozaki (kupione w tym roku pierwszy raz w zyciu :D zmiana ze sportowych cichobiegów:P) 2x zimowe ale sportowe:P 1x do łażenia po górach 1x glany 1x wysokie sandalki na koturnach 2x sandalki na malej szpilce 1x balerinki 2x tenisowki-trampki (na lato bo to cienkie takie:P) 1x tzw muszelki (adidaski:P) 2x adidasy 1xjaponki czyli rozne rodzaje ale mała ilosc z jednego, ale tak mi w sumie wystarcza :P :D

pozostaje Ci tylko miec nadzieje, ze ja i Ondyna szybko pozegnamy ten padół :D no chyba, ze bede miala kaprys, zeby mnie pochowali z droga memu sercu kolekcyjka torebek :P