Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojezuuuu

jak wygląda wasz pulpit i lista gg

Polecane posty

pytanie Medsien "czy się gdzieś wybieramy" przypomniało mi pewien dialog: - cześć, jak się czujemy? - a skad mam wiedziec jak sie czujesz? robacku, ty od kilku dni masz chcicę :)

fakt, nikt mnie tu nie docenia i nie lubi, jeden robaczek ma na mnie chcice bo jej się nie podobam chociaż pozostawmy pewne słowa niedopowiedziane (to głupie swoją drogą :)

jarek - po pierwsze, nie wszyscy cie tu znaja. po drugie, nawet, jak cie znaja, nie oznacza to odgórnej niechceci. po trzecie - takie rozumowanie to jest dopiero glupie :P truuuuuuizm :)

to, ze mam chcice, to nie znaczy, że wykluczam lubienie cię. za to ty mnie nie lubisz, wiec jest remis :D :D

skoro mnie nie znają, to i tak mnie nie lubią, bo ludzie nie lubią nieznanego. Ci którzy mnie znają na pewno mnie nie lubią, bo im dałem wystarczająco ku temu powodów :) mamtooooooowdupizm i tooooooomiwisizm :)

nikogo nie ma ruszać, chciałaś wiedzieć to wyjaśniłem :) tak po prostu to widzę :) bziuuuuuumizm :D

Gość
jeszcze jestem - kładłam spać Ziggy'ego (to nie rozdwojenie jaźni :classic_cool: i Carlosa :P ja też chcę taki garniak 😭 ... zresztą od ok. 4 lat próbuję się zbliżyć do ideału - to drugi koncert Placebo w Polsce i seans Velvet Goldmine w Krakowie mnie zmieniły ;) a raczej to się zaczęło jeszcze wcześniej... heheheh od http://cartoons.everlanditalia.it/Lady%20Oscar/lady%20oscar%201.gif albo jeszcze wcześniej....

o jezusie. placebo. kocham. uwielbiam. pragne. pożądam. jezusie chrystusiastyyyyyyyyy :D o garniaku mogę pomarzyć 😭 już takich pewnie nie szyją, bo siaraa :D teraz wszędzie tylko lateks i lateks i techno-cipki. :D

uwodzenie na odległość też ma jakiś sens :D szkoda, że prócz mnie, uwodzisz jeszcze damską połowę kafeeeeeeeeeee ;) helli- w kątowni... jest... wiele kątów :D

Gość
robaczek ----> wiesz, ale wystarczy nawet zwykły garnitur :P i brat, który na pytanie jak wyglądam potrafił powiedzieć - jak gej z dzielnicy Soho w Londynie :D balsam na moje serce ;) także mój magnetyzm w połączeniu z garniakiem i krawatem działający na kobiety :D tego mi brakuje :classic_cool: uch, zawsze można się popatrzeć na Briana na tym tysiącu zdjęć na kompie O.o