Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kura kaao

dowód na to, że wygląd nie jest ważny

Polecane posty

Gość jaki taki a fajne zaś
FAITH ODPOWIEDZ CO BYś ZROBIł JAKBYś SIę DOWIEDZIAł żE JEST WłAśNIE TOBą ZAINTERESOWANA PEWNA OSOBA KTóRA CHCE CIę POZNAć CZY DASZ JEJ Tą MOżLIWOść?

No więc masz pełne uzębienie. :D A teraz na poważnie - napisz mi co masz brzydkiego. Czy wiesz że niejeden facet dałby się zabić za Twój wzrost i wagę?

FAITH ODPOWIEDZ CO BYś ZROBIł JAKBYś SIę DOWIEDZIAł żE JEST WłAśNIE TOBą ZAINTERESOWANA PEWNA OSOBA KTóRA CHCE CIę POZNAć CZY DASZ JEJ Tą MOżLIWOść?

WIEC CHCE CIE POZNAC BLIZEJ NAJPIERW TUTAJ WIRTUALNIE A POTEM REAL JAK TY TO WIDZISZ?

Faith, chłopie, problemem nie jest Twój wygląd tylko Twoja główka. Napiszesz mi co masz w sobie tak ohydnego, czy nie dowiem się?

WIEC JAK MAM CIE POZNAć, GDZIE MIESZKASZ? SPOTKAJMY SIę?

ok. :) To w międzyczasie zadam Ci dziwne pytania. Czy uważasz, że gdybyś był z kobietą - byłbyś dla niej dobry? Pytam, bo moja mama mi wciąz powtarza że wybieram złych facetów i mam poszukać sobie jakiegoś "ciapka". :) Ale okazuje się że przeciętny "ciapek" (bez urazy Faith) ma po prostu złe zdanie o kobietach, gdyż... nie wiem.... krzywdziły go lub on sobie wmawia że BY go skrzywdziły. Pytanie na które totalnie NIE MUSISZ odpowiadać, możesz je pominąć i nawet nie pisać że nie odpowiesz. Całowałeś się przynajmniej z kobietą?

Gość czytam i powiem ci co mysle
mysle że piszesz specjalnie jaki jestes brzydki, tak naprawde nie myslisz tak o sobie. osoba ktora ma sie za brzydką: 1. nie pokaze swoich zdjęć publicznie 2. na pewno nie takich gdzie się pręży przed aparatem pół nago 3. niechetnie daje sobie robic zdjecia 4. nie napisze -przyjdz i zobacz mnie- bo to jawna podpucha

nie wiem... może jakoś niewyraźnie mówisz, śmierdzisz albo masz coś obrzydliwego czego na zdjęciach nie widać. bo po zdjęciach na pewno nie powiedzialabym że brzydal

3:34 - swieta prawda FHG - ty jestes skreslony raz, za podejscie, dwa, za to ze w gruncie rzeczy po prostu chcesz umoczyc (to a propos innych topikow - przyp. red.) wcale mi cie nie zal. nie zaslugujesz nawet na litosc

ale wyobrazasz sobie ze dziewczyna pisze w watku jaka to jest brzydalica, użala się, a potem pokazuje swoje zdjecia w bikini, wyginająca się przed aparatem? kazdy by pomyslal że sprowokowała

"kura kaao Wyobraźmy sobie boskiego Orlando Blooma (chociaż dla mnie nie jest boski, ale zakłądam że dla wielu kobiet tak) jako mieszkającego w sąsiedniej wsi czerwonolicego Kazika z przyczesaną na czoło grzywką, ale z tą samą twarzą. Wyobraźmy sobie że Mick Jagger, przez którego łóżko przeleciało tyle kobiet, tak naprawdę jest dozorcą waszaego bloku i nie potrafi sklecić sensownego zdania. Wyobraźmy sobie że Brad Pitt jest upośledzony umysłowo i uczęszcza na Zajęcia Inteligentnych Inaczej w pobliskim Domu Kultury. Wyboraźmy sobie że Boguś Linda to hydraulik o imeiniu Mietek, z nieśmiertelnym petem w kąciku ust i nosem czerwonym od taniego wina. Poleciałybyście na nich? Nie sądzę. Dlatego śmiem twierdzić że atrakcyjność mężczyzny zależy od tego jaką pozycję w społeczeństwie zajmuje oraz od tego jak postrzegany jest przez ogół. Jest mnóstwo brzydkich aktorów, piosenkarzy, polityków z którymi niejedna skoczyłaby do łóżka. Ale gdyby byli waszymi bezrobotnymi sąsiadami - nie rzuciłybyście na nich okiem. " Ja nie muszę sobie wyobrażać:P.Wprost przyznam że prawie wszystkich sławnych ludzi uważam za nieatrakcyjnych:P.No i nie wiem czy jest chociaż z 5 polskich aktorek które bym chciał poderwać:P.

O, hell pojawiła się w topiku :) Nie uwierzycie, ale kiedyś Was myliłam (po nickach) i nie pytajcie czemu. Czemu uważasz że chce umoczyć?

jakich rozmów? :> (wybaczcie, jestem TYLKO kobietą, a co za tym idzie - jestem ciekawska). A i owszem, myliłam. I nigdy nie wiedziałam czy "jesteście" facetem czy babką :)

kura - jam ci baba (tez ciekawska :P ), FHG nie. rozmow na innych topikach. czytaj obserwowalam i dyskutowalam. i od tej pory nie mam litosci dla wyzej wymienionego ;)

helish,nie pisz nic bo mu babkę sprzątniesz sprzed nosa,z tamtą wyzej spotkać się nie chcial,a kura kao zacheca do obejrzenia go

Hell, uważasz że on kłamie? Że nie ma się za brzydala? Że jednak miał panny? Bo zgłupiałam. żyły sobie wypruwałam żeby go podnieść na duchu, a teraz... :P Faith, więc jak to jest?

Faith Hope Glory - tak samo jak ty - NIE ZNAJAC - przypisujesz cechy nam, kobietom. coz, moze mamy wiecej oleju w glowie, zeby nie zadawac sie z facetem o umysle dziecka?

Znalazłam się w centrum Wielkiej Intrygi o 4 nad ranem. :> Yeaaah! to lepsze niż Sylwester.