Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kura kaao

dowód na to, że wygląd nie jest ważny

Polecane posty

No tak, ale coś się przynajmniej dzieje. :) Wczoraj o tej porze na kafe były nudy. Nie będę Was już mylić. ;) Faith, powiedz mi, dlaczego się nie lubicie?

kura - postaram sie zajrzec jutro :), ale z oczywistych wzgledow moge sie nie wyrobic :D w razie czego bede cie szukac :) a tymczasem pociesz sie wnikliwa analiza mojej osoby przez pana FHG :classic_cool: dobrej nocy, k.k.

No wiesz, w każdej plotce jest ziarenko prawdy... Niemniej jednak - nie uważam żebyś był brzydki. Teraz okaże się że pewnie wszystkie te ofermy, stańczyki, TMT są atrakcyjni. :O

Hell - ja zawsze byłam pod pomarańczowymi nickami, co więcej - żaden się nigdy nie powtarzał. Co inny topik to inny nick. A jestem na kafe już... z 4 lata i mam pewnie nacykanych z 10000 postów :P Więc... :) zostanę przy tym czarnym nicku.

Gość TMT to faith
:classic_cool:

Dobra, piękni i brzydale - idę spać. Będę jutro. Tzn. dziś. :) Dobrej nocy. Ostatniej tego roku.

Gość czytam i powiem ci co mysle
faith, a powiedz, zainteresowalbys sie np dziewczyną przy kosci, albo dziewczyna duzo duzo niższą od siebie, albo starszą? czy może twoje wymagania są scisle sprecyzowane (co byloby dziwne jak na osobe która ma sie za potwora)

Przez całe życie przekonywałem się, że wygląd jest ważny, nikt kto nie odczuł tego na własnej skórze nie powinien z tym polemizować.

bo w końcu po czym mają się ludzie oceniać/interesować na dzień dobry w takim typowym podrywaniu? Charakterze :D może mają go wzrokowo z odległości 50m wychwytywać :P to na szanse związku miałby nie wpływać... :O można zrobić mały eksperyment... bez zaglądania do czegoś odpowiedzieć na pytanie z tego wątku http://xforum.pl/lofiversion/index.php/t4948.html

Gość tylko kopulacja
a Margarita chciała Mastiera chociaż nie miał niczego :) poza talentem i melancholią

Gość oj prawda prawda prawda
wlazłam z ciekawości, żeby zobaczyć, jak potoczyła się rozmowa i spadłam z krzesła !!!!!!!!!!!!! Faith - to są NAPRAWDĘ Twoje zdjęcia ???????? jeśli tak, to z całą odpowiedzialnością stwierdzam - JESTEŚ NIENORMALNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja pierdolę, takie boskie ciało a facet zakompleksiony i użalający się na forum dla kobiet !!!!!!!!! :O:O:O mrrrrr, masz w wyglądzie wszystko, co mi się podoba u facetów, co mnie pociąga seksualnie !!!!!!! ale i tak zaraz powiesz, że Cię pocieszam, czy coś :O:O:O nie no, powiedz, że Ty sobie robisz jaja :o

Gość czarpar
Przeciez to oczywiste. Faceci zwracaja uwage na wyglad(charakter nie ma znaczenia, chyba ze baba jest naprawde walnieta), kobiety na pozycje spoleczna, zaradnosc. Ameryki nie odkrylas.

Gość se se
Przeszłość ma wpływ na teraźniejszość to właśnie starał się wykazać J. Kaczyński a mianowicie, jeśli ktoś robił karierę w aparacie PZPR to nie będzie z niego dobry poseł w Odrodzonej Ojczyźnie :classic_cool:

Gość do hymnu przystąp
i prezesa czcij

Gość se se
prezes nie taki znowu mąż stanu aby przed nim klękać ale racji to on trochę ma w ogóle opowiadam się za metodą Pinocheta, chociaż to dyktator i morderca ale widocznie inaczej z rakiem bolszewizmu nie da się postępować :classic_cool:

Gość metodą pinocheta
znaczy głupich, biednych, skompromitowanych, niepotrzebnych i wszelkich wrogów na stadion a potem tra ta ta ta ta ta ta i

Gość se se
znaczy entuzjastów wzorców importowanych z ojczyzny bolszewizmu, tudzież ojczyzny maoizmu na stadion i jak kolega powiedział: sratatata chociaż wolałbym aresztować, pozbawić majątku i w zależności od winy od kilku miesięcy do dożywocia na przykład: Jaruzelski - dożywocie Kiszczak - dożywocie Urban - dożywocie Jakubowska - 5 lat Oleksy 25 lat

Gość se se
oczywiście to już nie entuzjaści ale byli entuzjaści bądź też po prostu czerwona burżuazja

Gość se se
Kariera w aparacie PZPR, we władzach PRL tak jak reszta no i oczywiście Ałganow na spółkę z Kwaśniewskim

Gość se se
powiedzmy to jasno gdyby system komunistyczny dało się oballić w latach 50, 60 wówczas gdy zołnierze AK i WiNu mieli po 30, 40, 50 lat to elita partyjna i funkcjonariursze bezpieki zostaliby rozstrzelani i powieszeni z sądem, czy bez sądu

Gość se se
wolę AC/DC

Gość se se
Modern Talking kojarzy mi się z dyskotekami w podstawówce :D

Gość eeeeehhhhhh
Faith Hope Glory - czy zdajesz sobie sprawę, jaki jesteś NUDNY??? Nigdy w życiu Cię nie widziałam, ale odpychasz samymi postami :o Ofermę chętnie bym spotkała:) ale Ty - sorry, w tym biadoleniu jesteś potwornie NIEMĘSKI... a tą alfą to się udław, bo widac nie masz pojęcia jak to funkcjonuje... bladego pojęcia... chyba, że wg Ciebie żyjesz w świecie pełnym Alf, 90% facetów to Alfy, którzy z sukcesem się rozmnażają :P

Gość gotycki mrok wyniosłej wieży
:D dobre z tymi 90%

Gość eeeeehhhhhh
i nie bierz się za psychologię, bo o niej też nie masz pojęcia... ogromna ilość nieatrakcyjnych facetów która BYŁA w dzieciństwie wytykana palcami i wyśmiewana przez rówieśników WŁAŚNIE DLATEGO wykształca w sobie inne umiejętności jako REKOMPENSATĘ i często stają się duszami towarzystwa.... a Ty najchętniej zwaliłbyś wszystko na dzieciństwo i biadolił.. biadolił.. jak stara baba. a masz pojęcie, ile dziewczynek, które wyrastają na ekstra laski, w dzieciństwie jest brzydkich, grubiutkich, wyśmiewanych? i co - wg Ciebie to prosta droga do depresji?? Dla poważnego człowieka życie toczy się dalej, a przeszłość jest PRZESZŁOŚCIĄ właśnie.

Gość gotycki mrok wyniosłej wieży
sikam do zlewu :classic_cool: