Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kura kaao

dowód na to, że wygląd nie jest ważny

Polecane posty

Gość kormoran
No stary Tobie to juz nic nie pomoze, chyba ze nie zalapales, albo tak lubisz mowic swoje (choc glupie) racje.

faith - dziś gdzieś przeczytałam Twój post, nie mogę sobie teraz przypomnieć jaki... w każdym razie pomyślalam że cały Ty, cały ten nick.... to jedna wielka prowokacja. Tam napisałeś coś takiego... nie wiem.... że nie wierzę że postać stworzona przez Ciebie istnieje. Jak TMT

Gość kormoran
No wlasnie ktos tu chyba sobie zarty robi, albo czeka az sie samo zrobi bedac myslaniem w totalnych stereotypach.

Gość kormoran
NO tak na studiach sami kosmici.

nie ma dziewczyn? oh! przecież w necie są ich miliony... mój ostatni facet był poznany przez net. Więc jak widzisz - można

Gość kormoran
To tak jak stwierdzic, ze nie ma pracy bo sie akurat nie pracuje, albo powietrza bo sie go nie widzi.

Gość kormoran
Chcialbym sie podobac 15%... to prawie co piata, no stary beckhamy i inne wentorwy millery nie maja takiego powodzenia. Nie ma takich dziewczyn bo... poprostu o tym nie wiesz. Nie masz pojecia i juz przyjmujesz do wiadomosci, ze tak nie jest.

Faith, przestań kwękać. Panny Ci napisały że im się podobasz, więc o co dokładnie chodzi? Bo nie łapię

to spiknij się z jakąś która Ci napisała że jesteś ok, jedna tu nawet pisala że jestes jej ideałem

Ja myśle że jak jest mi pisany dzień w którym kogoś poznam to do 31 grudnia 2010 to powinno nastąpić >> o właśnie, po takich tekstach jestem pewna że nie możesz być prawdziwy :D więc załóz sobie profil na jakimś portalu randkowym i szukaj panienek tylko z okolicy

:D:D:D czemu w 2 połowie...? i co, jak śpiąca królewna będziesz czekał aż jakaś Cię uwiedzie? :D fakt, z takim podejsciem masz wręcz kolosalne szanse by zostać sam aż do śmierci

nie masz dziewczyny bo jesteś pierdołą, drogi Faith. A nie dlatego że jestes paskudny.

Gość kurde dziewczyny po co wy
jeszcze gadacie z tą żałosną ciotą ? :o

Gość oferma
"kiedyś czytałam o jakichś statystykach... pytano kobiety co by zrobiły gdyby facet podszedł do nich na ulicy, powiedział że mu się podoba (babka) i chce z nią iść na kawe. 90% kobiet powiedziało że poszłoby, nawet gdyby facet był nieatrakcyjny." statystyka jest jak bikini. niby sporo widać ale i tak najważniejszego trzeba się domyślić :D teraz pozostaje pytanie ile z tych kobiet "powiedziało że poszłoby", a ile by naprawdę poszło. bądź co bądź statystyka mówi też że kobiety mają średnio mniej partnerów seksualnych niż mężczyźni. a to jest matematycznie niemożliwe. poza tym ciekawe jaka była próba statystyczna. w końcu wiadomym jest że z wiekiem wymagania kobiet spadają.

Gość truizm 00
Widzisz, bo to jest tak, że kobiety, z wiekiem zaczynają inaczej myśleć. W pewnym wieku w końcu dochodzą do wniosku że wygląd nie jest najważniejszy i wiążą się z pierwszym, który jest dla nich po prostu dobry, ale im się niekoniecznie podoba. Natomiast faceci długo mają pogląd "jak mi się nie podoba to nie chcę z nią być". I są sami. Jak Ty.

Gość truizm 00
Sam musisz ocenić czy lepszy jest: - seks z osobą która jest dla ciebie dobra, ale cię nie pociąga, czy seks z ręką - dzielenie się radościami i smutkami z kimś z kim zyjesz chociaż się nie podoba, czy mówienie do lustra - dzielenie się finansami (np. chęć kupienia mieszkania - we dwójkę jest łątwiej bo są dwie pensje) z osobą która ci się nie podoba, czy liczenie tylko na siebie - w przyszłości dzieci z osobą która ci się nie podoba, czy samotna, bezpotomna śmierć, rodzice już nie żyją, dzieci ani wnuków nie masz a jedyna rodzina to może kuzyn, ewentualnie siostra która ma swoją rodzinę - brak pożądania w związku czy łudzenie się że kiedyś poznasz osobę którą będziesz pożądał (a lata lecą...). Słowem - rzeczywistość czy marzenia? Nie twierdzę że to dobry pomysł wiązać się z kims kto odpycha fizycznie, ale nadchodzi taki okres kiedy naprawdę trzeba przystopować z wymaganiami. No chyba że ktoś naprawdę świadomie i szczęśliwie żyje sam (osobiście nie wierzę w samotność z wyboru).

Gość o matko z takim wyglądem
jeszcze wybrzydza :O już wiadomo, czemu jest sam :D

Nie mam zamiaru \"brać co się nawinie\", liczę na to, że kobiety nie zwracają tak bardzo uwagi na wygląd. Przynajmniej te trochę starsze. Najwyżej poczekam aż im się wymagania zmniejszą :P

Gość Alfa czasami
- Wzrost (190 CM+ mile widziane) - Wyczucie taktu, estetyki, napięć w towarzystwie (patrz: punkt z inteligencją) - Wygląd (dobra budowa ciała) - Pewność siebie (podbudowana osiągnięciami, znajomościami) - Przebojowość (związana z delikatnym dystansem do siebie i świata, do innych) - Siła charakteru (Mówię pół roku wcześniej mimochodem: "W lutym robie to i to", pod koniec lutego dochodzę w tym do perfekcji) - Szybkość działania, mówienia, życia (totalna i skrajna bystrość, precyzja słów, możliwość działania w wielu aspektach na raz) - Inteligencja (emocjonalna, nabyta, wrodzona) - Dominacja w towarzystwie (hormony, wygląd, pewność siebie) Oprócz tego dochodzi "trick cynizmu" i "ironii". Osoba inteligentna z łatwością wyczuje osobę, która nadużywa cynizmu i ironii (ogólna negacja zachowania i życia) i ją doskonale zripostuje i przebije. Sztuczka z cynizmem i ironią jest dość łatwo wytłumaczalna etycznie - jej drogą jest negacja, a więc Tanatos (popęd śmierci), który w wielu ludziach dominuje i jest dość silny. Sam osobiście znam kilka osób, które nadużywają tego zachowania i przez to wydają się momentami "gwiazdami towarzystwa". Oczywiście jest to totalnie złudne i, często siedząc cicho, obserwuje takie jednostki. W życiu są próżne, leniwe, chcą mieć wszystko od razu. Narcyzm, egoizm. Osobiście dość często w mocnym towarzystwie jestem "osobnikiem alfa" - staram się jednak robić to etycznie. Nieetyczna dominacja polega na agresji werbalnej, silnej grze hormonów - ma dość krótkie nogi. Pozdrawiam