Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość furtadella

Gdzie na narty w Polsce

Polecane posty

Gość furtadella

Zielona jestem w tym temacie strasznie, bo narty na nogach miałam cały jeden raz i w ogóle nie wiem gdzie jechać, a ciągnie mnie strasznie:) Od simplusa dostałam sesemesa, że dają zniżki na karnety, sprzęt i instruktora np w Białce czy Bukowinie, ale mnie tam jeszcze nie było i nie wiem jak tam jest. Gdzie najlepsze stoki dla początkującej?

Gość romanno
Mi się w Bukowinie tatrzańskiej podoba, i w sumie mogę polecić, na pewno znajdziesz trasę dla siebie i instruktor Cię poduczy. Z tego co widzę na stronie hitysimplusa.pl to jeszcze są zniżki na karnety więc kompleksowo taniej, fajna opcja

Gość byttomm
Fajnie jest w Czechach -np.Rokytnyce.Taniej ,bez kolejek ,blisko naszej granicy.

Ja w Polsce nie lubię jeżdzić na nartach, są straszne kolejki zawsze do wyciągów i gorsze stoki. Ale jest wyjątek, mianowicie Krynica Zdrój, piękne miasteczko. Na Jaworzynie krynickiej są wspaniałe warunki do jazdy.Niestety, kolejki ogromne (właśnie wczoraj stamtąd wróciłam). Najbardziej polecam Austrię-tamtejsze stoki to marzenie:)

Gość misowaty 22
romanno czy ta oferta Simplusa jest dla tych są sa w Plusie czy tylko dla majacych pre paida ? jak tak to ja juz sie pisze na jazde na desce ;-)

Gość furtadela
Na Austrię to mnie jeszcze nie stać- może kiedyś;) Ale jaworzyna czy bukowina to już cosik:) A te pierwsze kroki stawiałam na Słowacji i kolejki były a stoki różnie- tak twierdzili moi znajomi, więc teraz czas na Polskę, co by sobie porównać:)

Gość furtadella
miałam być przez dwa ll, ale gdzieś mi jedno wcięło;D

Gość doktor docent habilitowany
Tylko Szklarska Poreba lub Karpacz !!

Gość dla początkujących
białka i małe ciche, dobrze utrzymane stoki, łatwe trasy do nauki, krzesło zamiast orczyka. Poza tym śnieg jest wszędzie i gdziekolwiek pojedziesz, gdzie masz najblizej znajdziesz stoki do nauki, tylko te w białce są naprawdę godne polecenia

Gość furtadella
O, z tą Białką to wydaję mi się, że dobry pomysł skoro tak tak przyjaźnie dla początkujących, czyli dla mnie w sam raz:D O i miałabym 15% znizki na sprzęt, bo jeszcze się własnego nie dorobiłam, to jest myśl. Zakopane to raczej żeby się pokazać;)

Gość zakopane jest do niczego
tak naprawdę masz tam tylko kasprowy, dla zaawansowanych. Białka lub Małe ciche, rewelacyjne stoki do nauki!

Gość gość
Ja jestem wierna zakopane. Uważam, że tamtejsze stoki, a szczególnie na Kasprowym są po prostu prześwietne. Lepszych chyba nie ma. Ponadto zainwestowałam teraz w dobtą odzież narciarska ( www.cerrotorre24.pl )

Gość robik33
Jeśli na narty to tylko do Wisły i do Nowej Osady. Warunki palce lizać. Co do wypożyczalni to się parę znajdzie. Ja mam dobre doświadczenia z obsługą w sieciówce Wintergroup. Nie trzeba było dowodu zostawiać w zastaw, co jest bardzo dobre. Spóźniłem się z oddaniem sprzętu i też mi nie robili problemów z tego tytułu. Polecam! Mają swój portal – www.wypozyczalnia-wisla.pl . Jest pełny cennik do podejrzenia.