dziewczyneczka 0 Napisano Grudzień 31, 2007 jak długo trwa wasz okres gdy bierzecie tabletki. Ja mam bardziej obfity i ze skrzepami odkąd biorę cilest...jak jest u was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 31, 2007 Harmonet....okres trwa 2 - 2,5 dnia....bezbolesny i skąpy,wystarczą mi tampony ob mini :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyneczka 0 Napisano Grudzień 31, 2007 to w takim razie ze mna jest coś nie tak.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cilest zawodza Napisano Grudzień 31, 2007 Moja siostra urodzila juz 2 dzieciwlasnie dzieki cilest-zaznaczam nie pali , nie pije.Poprostu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_agatka 0 Napisano Grudzień 31, 2007 a co ma palenie i picie do skuteczności tabletek??????? na nią mogą wpływać raczej antybiotyki czy zapomniane tabletki, ale na pewno nie te dwie rzeczy o których piszesz. co do pytania, to z tobą jest wszystko ok, po p;rostu każdy inaczej na nie reaguje - ja mam bardzoskąpe, max 2 dni, tampony mini, moja siostra 5-6 dni, więc nie ma reguly. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyneczka 0 Napisano Grudzień 31, 2007 Tez słyszałam ze zawodzą ale ogólnie tabletki...nie maja 100% skuteczności zadne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cilest zawodza Napisano Grudzień 31, 2007 no dokladnie to moze odstawic sex?;)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja zawsze miałam obfity okres Napisano Grudzień 31, 2007 i przed tabsami i w trakcie ich brania - a skrzepy to pewnia stąd, że zwiększyła ci się krzepliwość krwi - pigułki temu sprzyjają - poza tym siedzący tryb życia sprzyja skrzepom i za małe nawodnienie organizmu także - istnieje wiele przyczyn zwiększania się krzepliwości krwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Makiskin Napisano Grudzień 31, 2007 biore cilest juz szmat czasu-z przerwami.I moje skutki uboczne to utrwata wagi i powiekszenie sie biustu .Ogolnie jestem zadowolona i jest Ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PiotrusPan Napisano Grudzień 31, 2007 Dziewczyny jak to jest miec okres?Swiadoosc ze cos ci leci z krocza jest dla mnie niewyobrazalna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyneczka 0 Napisano Grudzień 31, 2007 Piotrus zmykaj temat dla kobiet. zapytaj mamy albo siostry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarenka zielonooka 0 Napisano Grudzień 31, 2007 he he mój facet też mnie pyta jak to jest mieć okres. pyta czy czuje jak mi leci:D ad pytania: jestem w trakcie 2 opakowania cilestu, narazie ból brzuszka taki sam jak przed ale okres bardziej skąpy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dlaczego wycofali z rynku Napisano Grudzień 31, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Grudzień 31, 2007 kazdy ma inaczej, ja tez miałam obfity okres przy tabletach i to nie jest nic nienormalnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach