Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smoczek 3przeplywowy

smoczek 3 przeplywowy

Polecane posty

dziewczyny, mm takie pytanie, moja coka ma 3 miesiace, ostatnio zasypiala o 21 i budzila sie 3, 4. jednak od kilku dni przy jedzeniu o 21 (karmie butelka) zasypia zjadajac pol porcji i budzi sie o 1. czy jest mozliwe, ze meczy sie jedzac ze smoczka z jedna dziurka i potrzebuje juz wiekszego smoczka? kiedy zaczelyscie stosowac 3 przeplywowe? dzieki za odpowiedzi

podnosze

ja zmienilam smoczek do mleka na 3 przeplywowy jak malą miala 4 miesiace bo widzialam ze juz sie meczy podczas picia i wkurza. herbatki do dzis pije z jedynek aventu i jej to wcale nie przeszkadza :D:D

dzieki mamani, a myslisz,ze moja moze zasypaic przy wieczornym jedzeniu przez to,ze sie meczy?

moze przez to a moze porpostu jest juz spiaca :) moja tez zasypia przy butelce :D:D teraz jak juz sama trzyma sobie butelke fajnie to wyglada bo mala pije pije i nagle butla wyda jej z łapek i toczy sie gdzies w kat lózeczka a moje slonko odwraca sie na boczek i spi :D:D:D ale smoczek mozesz zmienic. zobaczysz czy twojej lali pasuje i jak zareaguje na nowy. Napewno bedzie jej sie lżej pilo.

Gość dooradda
Jeśli karmisz butelkami z Aventu kup smoczki oznaczone 2 (dwie dziurki) - są przeznaczone dla dzieci powyżej 1 miesiąca. Zobaczysz, czy córka nie będzie się krztusiła. Jeśli bedzie jadła spokojnie za jakiś czas zmień na smoczki z 3 dziurkami.

ale smoczki 3 przeplywowe to nie sa smoczki z 3 dziurkami. to polega na tym ze smoczek ma numerki z jednej strony 1 z drugiej 2 i z trzeciej 3 i w zaeznosci od tego którym numerkiem przylozy sie w strone noska dziecka to tak szybko mleko leci :) 1 najwolniej 3 najszybciej. nuby ma takie smoczki

dzieki mamami dzis sprobuje kupic,a ak w ogole gratuluje ciazy, moje malenstwo mniej wiecej rok temu zagoscilo w moim brzuszku