Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eromanka

Pierwszy raz u kobiet...Czy to boli???

Polecane posty

Gość toszkurwa
troszkę zawsze. Zależy od ciała. U mnei np. nei było krwi , nie czułąm przebicia błony, tylko bolało przy pierwszych 2 włożeniach, bo naciąga się wszystko, a nie używane jest wąskie:P

Gość Eromanka
Mam 16 lat i chcialabym zaczac z moim chlopakiem zycie seksualne,ale bardzo sie boje ze to bedzie bolalo.

Gość toszkurwa
generalnie to było dużo sikania o nic, bo bolało tyklo trochę i przez chwile:)

Gość jestem facetem
mnie nie bolało:)

Gość rozowa barbie
nie wiem:O jeszcze czekam na ten pierwszy raz:)

u mnie było podobnie jak u toszkurwy... zero krwi... wydaje mi się że już wcześniej nie miałam błony ;p i też bolało na początku,ale może dlatego też,że nie byłam dostatecznie rozluźniona

Gość lunia852964
mnie bolało i to bardzo i dosc długo krwawiłam

Gość rozowa barbie
no wezcie przestancie i nie straszcie ludzi 😠

Gość aż nie chcę sobie przypominać
.......albo boli strasznie, albo bardzo, albo trochę albo wcale, wszystko zależy od rodzaju błony...podobno niektóre kobiety nic nie czują a mężczyźni nawet nie zdaja sobie sprawy.... nie wiem, jak mam to ująć... ...nigdy w życiu nic bardziej mnie nie zabolało a w dodatku tak długo..myślałam, ze tego nie zniosę...uczucie nie porównywalne z niczym...koszmar (nie przesadzam, zadne słowa tego nie oddadzą)-miałam wrażenie, że zwariuję....krwawienie nie było wcale jakieś minimalne, bez wątpienia zauważalne, można powiedzieć obfite i ustąpiło dopiero na drugi dzień w południe, czyli jakąś dobę trwało... wyraźnie czułam pęknięcie :O chyba nawet słyszałam... a to jeszcze nie wszystko, uszkodzila mi się tylko najcieńsza środkowa część, reszta została nienaruszona, po prostu nie wyobrażam sobie, jak by to było... zresztą nie zapomnę też pierwszej wizyty u gin -wydarłam się tak, ze pewnie ludzie na korytarzu mnie słyszeli...wstyd...ale naprawdę nie byłam w stanie nad tym zapanować. Nie zyczę nikomu takich doświadczeń, mi po tej wizycie i tym późniejszym bólu odeszla ochota na wszystko. Nie wiem dlaczego mam takiego pecha i bardzo ukrwione, unerwione cialo. Wszystko boli mnie bardziej niż przeciętnego człowieka.. przepraszam za szczeguły, ale to niesprawiedliwe, że mężczyźni nie doznają tego samego...

Gość a mnie bolało_
i boli nadal zwlaszcza jak wklada mi w poz.misjonarskiej krwi nie bylo ale ból był niestety :(

Gość dziubas 29
mnie bolało bardzo przez jakieś pierwsze 5-6 razy :( ale nie krwawiłam wogóle

Mnie bolało STRASZNIE kilka razy, krwi było dużo (też kilka następnych razy), aż sama się zdziwiłam. Za to po pewnym czasie (dość szybko) seks zaczął być boski :)

Gość krakowiankakrakowianka
kurcze mnie to tez bolalo ;] no i krwi tez troche bylo.. ale tylko podczas pierwszego razu.. nie wiedzialam ze pozniej jednak tez moze tak byc;/

Gość dobra radaaaa
trzeba porozciagać cipke - oczywiście penisem - i juz nic nie boli sama przyjemność

Gość osiemnastkaaaaaa
Miałam swój pierwszy raz miesiąc temu, bolało bardzo...:( przy kilku pierwszych włożeniach... Ale to pewnie też przez to, że mój partner jest dobrze \"zbudowany\"..;) Krwi zero.. następnego dnia leciała pare godzin :/ Po 2-3 współżyciach bólu nie ma wcale, tylko czysta przyjemność ;) Dzisiaj zrobiliśmy to czwarty raz, było super ;)

Gość slowiczekcccccccc
no mnie nie bolala ale krew byla odrobinka ale za to za 2 razem po 3 stosunkach czulam przez caly dzien taki dyskofort i do tej pory czasem czuje;-)

mnie nic nie bolala, ani krwi tez nie bylo. nawet moj owczesny facet nie wiedzial i do tej pory nie wie, ze byl moim pierwszym (z reszta i tak by mi nie uwierzyl) nie ma sie czeg bac, kazda to musi jakos gozej lub lepiej zniesc, a pozniej ile przyjemnosci ;) - powodzenia

Gość zakochana zonka
mnie bolalo srednio na jeza, pamietam jak moj facet pocalowal mnie wtedy w czolo, dziwne ale wtedy poczulam poza podnieceniem taka mega czulosc i bol odszedl jak reka odjal :) nie potrafie tego wytlumaczyc, to bylo takie magiczne :) Krwawilam dosc duzo za pierwszym razem i troche za drugim

Gość LILLY-5
mnie bolalo ale to byl ból do zniesienia. tylko krew mi nie leciala - byyywa

Gość czekoladowa piss_tacja
O Boziu! Przerażający temat :O Żałuję, że tu weszłam 😭

Gość dobra radaaaa
pistacja lepiej zostań dziewicą do końca życia

Większość kobiet tego nie pamięta.. natura chroni przed trauma.. a Ci który mają to przed oczami, są napiętnowani.. He..he.. lepiej nie zaglądać i odwlekać ten bardzo, bardzo trudny moment z zyciu!

Gość kobieta1967
Doskonale pamiętam ten ból i krew. A ten mój zamiast szybko skończyć, bo to rzadna przyjemność za pierwszym razem dla kobiety to się ambitny zrobił i trwało to w nieskończoność. Spróbujcie sie tak pocierać po świeżej ranie. Prześcieradło jakbyśmy kogoś zabili. Bolało przy siedzeniu na krześle przez tydzień. Ale teraz to lubię seks ;-)

Gość 23-letnia dziewica wciąż
Po tym, co tu przeczytałam, zostanę chyba dziewicą już na zawsze. I sama nie wiem, czy to przez ten topic, czy dlatego, że mi kurwa nic nie wychodzi w życiu osobistym. Nic. :(

Gość lulululu
23-letnia dziewico, nie rozpaczaj. teraz moze ci sie wydawac ze twoje zycie to tragedia, ale kiedys na pewno sie to odmieni. znajdziesz swojego rozdziewiczacza :D czego ci zycze dzisiejszej nocy 🖐️ ja niedawno przestalam byc dziewica, tez mam 23 lata. pierwszy raz... bolesny niestety. ale potem coraz lepiej. a teraz nadszedl okres kiedy caly czas mam ochote na sexik. pozdrowienia

mnie bolalo bardzo ale to zaledwie 2sekundy byly nie krwawilam ale mialam blone pamietam jak pozniej sie mylam i cos tak mi tak nie pasowalo bo tak jakos palca moglam lepiej bez problemu wsadzic:P i jak powiedzialam chlopakowi ze juz nie jestem dziewica to sie wystraszyl:D a tylko dlatego ze blone przebil mi palcami:) a pozniej mialam takie dziwne uczucie kilka tygodni ze fajnie bylo byc dziewica i znowu bym chciala byc:P