Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eromanka

Pierwszy raz u kobiet...Czy to boli???

Polecane posty

Gość 23-letnia dziewica wciąż
lulululu - dzięki. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku 🖐️

Gość 23-letnia dziewica wciąż
Bezsensu. Próbowałam, ale nie umiem w to uwierzyć. spadam 🖐️)

Gość lulululu
rozumiem cie calkowicie. kiedys tez nie wierzylam ze bede z jakims facetem. ale stalo sie :) mozesz sie dolowac albo i nie, niewazne. milosc i tak cie dopadnie. szczesliwego nowego roku!!

Gość Anielca wcielona
nic a nic....:) ale to zależy od budowy ciała......

Gość Ewelina1943spox
Do tej pory mam blizny po naszym pierwszym razie, ktory nie raz juz opisywałem - głowie w Bravo i w gociu niedzielnym. Powiem wam tak dziewczyny - gdybym wiedziała to nigdy bym nie pozwolila wprowadzic grzesznego pałąka w moj bastion czytstosci. To był moj pierwszy i ostatni raz, na dlugo zapamietam jak mój przyjaciej z Najrobii mnie potraktował swoim zaganiaczem wielkosci cukinii... Od tamtej pory nigdy juz nie wyprawiam sie poza moje miasto.

Gość kobieta_1985
jeśli jesteś rozgrzana i podniecona to nie boli nic a nic :) mój pierwszy raz był super, facet nie wierzył, że byłam dziewicą :)

Gość ktoscos
mnie strasznie bolało nie tylko za pierwszym razem ale tez w kolejnych, dalej mialam dosc dluga przerwe bo moj facet nie mieszka w polsce...i nastepnym razem tez bolalo kilka pierwszych... wazne jest, zeby facet byl delikatny ale jednoczesnie zdecydowany, bo jesli zobaczy, ze masz skrzywiona mine i zmieknie... to juz na zawsze zostaniesz dziewica

Gość mnie tez zajebiscie
bolalo:O:O:O:O

Gość KOBIETA_1985
jeśli odczuwacie ból podczas stosunku, zgłoście się do ginekologa bo może to być jakieś schorzenie... głównym problemem jest -stres- mnie bolało raz jak się kochaliśmy na szybkiego- suchość i psychiczne złe nastawienie - tu tkwi problem, mój obecny facet jest wspaniały i za każdym razem jest nam cudownie - faceci weźcie się do roboty a nie myślcie tylko o zaspokojeniu swoich potrzeb :P i pamiętajcie jak się popieści to się każdy rozmiar zmieści :) GORĄCO POZDRAWIAM

Gość ja mialam 1 raz w wieku 24 lat
wiem pozno ale to nic i nie bolało mnie wcale ani nie było zadnego krwawienia podczas stosunku tylko pozniej za kilka godzin zobaczylam plame krwi na majtkach moj chlopak myslal ze nie jestem dziewica przy drugim stosunku tez nie było krwi tylko pozniej gdy włozyl mi palec do pochwy wyjał zakrwawiony i wtedy sie chyba zorientował ze dopiero zaczynam wspołzycie