Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P-I-N-K

A JA BEDE CHUDSZA I LADNIEJSZA DO LATA

Polecane posty

Gość P-I-N-K

hej dziewczyny. tak jak w temacie. chce byc chudsza i ladniejsza do lata:)) i jezeli ktoras chce tego samego to zapraszam po pierwsze: *chce schudnac jakies 5kg poprzez cwiczenia i mala dietke *chce miec ladniejsze cialko no a wiec jakies zabiegi kosmetyczne mi sie przydadza *i w ogole chce byc boska:) zapraszam wszystkie fajne dziewczyny do mnie:)

Gość P-I-N-K
jareczku ja jestem piekna tylko chce byc jeszcze piekniejsza:)

Mam podobne postanowienia :) Chce schudnac... Hm ale nie do lata. Chce schudnac w gora miesiac kolo 5 kg. Od dzis ejstem na diecie Dr. Atkins'a Do wakacji chcialabym schudnac tak do 55 kg :) Do tego musze sie przez ta zime troszke opalic na solarium... I będzie super :D

Gość P-I-N-K
a ja chcialabym wazyc jakies 50-52kg i bedzie super:)

Mmm marzenie... Chcialabym tyle warzyc, waze ok. 63 kg, i narazie chce schudnac do 58, 57 kg, jesli sie uda do 55... A waga 52,50 kg to moje marzenie... ;) Moze sie nam uda :D Jak bedzie wygladac Twoja dieta? Hmmm....?

chce ograniczyc pieczywo slodycze i makaron bo chyba jestem od niego uzalezniona:) i nie bede jadla bo 18:) pewnie ze nam sie uda:)

jareczku ja biegam:) a glodowki nie robialm nigdy i nie robie:) wiec o co chodzi

Gość żałośni jestescie
jarek -- naprawde super rada....

Gość bo taka prawda...

uzywajac slowa zalosni mowisz tez o jarku:) bo piszac o samych kobietach musisz uzyc slowa zalosne:) A MY ZALOSNE NIE JESTESMY BO NIBY CZEMU CO

Gość Dołaczam się
Ja też tylko , że do lata to troche daleko , góra do lutego . Ja podobnie jak Primacola ważę 62 kg i jakbym zjechała do 55 to by było bosko . 55 mi wystarczy ;) Opalić też się troszkę chcę i zacznę ćwiczyć . Moja dieta ? MŻ ! ;P

Gość pink jaką masz dietę
jarek to baba[udaje faceta]

A ja dzis, jestem tak najedzona ze niewiem... Wyobrazcie sobie ze rano zjadlam... O 10 Sniadanie - Jajecznica z dwoch jajek - Herbata na odchudzanie Slim figura czy cos - Bez cukru... Potem o 12 Wypilam zielona herbate oczywiscie nie slodzona O 13 zjadlam obiad - Kawalek schabu pokroilam w kostke do tego pomidor taki sredni... Po czym wsiadlam na rowerek na jakies niecale 25 minut :P A teraz znowu pije zielona herbate :P Zobaczymy czy ta dieta ktora stosuje cos da... Aaa i oczywiscie ja tez MZ, bo przy tej diecie moge tylko 3 glowne posilki i jedna lub dwie przekaski ... ;) A kiedys moglam sobie podjadac, duzo czesciej :D

Damy rade dziewczynki :D Aaaaa i ja z tego co obliczylam moja bieta dokladnie konczy sie z koncem lutego... Wiec bede na diecie tyle co nowa kolezanka :D

Gość Zosia samosia25
Rady nie dacie :D I ja jestem tego pewna. Ot, kolejne noworoczne postanowienie :D

Tak. Bede jesc tylko wtedy, gdy naprawde bede glodna. Nie bede jesc po 18-19. Postaram sie ograniczyc slodycze i ogolnie jakos nie obzerac sie ;) I zamierzam jezdzic na lyzwach 5x tygodniowo, po 45 minut, a jak sie zrobi cieplej to biegac, jezidz na rolkach i rowerze :)

A i pieczywa nie bede jesc raczej. Zosia Samosia - zaklad? ;)

Gość Zosia samosia25
Zakład! Jeść się powinno co 3 godziny małe porcje, a nie aż się będzie głodnym. a 100% nie dasz rady!

Gość feriaBarw
Zosia samosia=>Pozwole sie z Toba nie zgodzic...Poniewaz ja od 8 lat jem tylko i wylacznie wtedy kiedy jestem glodna.Nie jem klaycznie posilkow tylko wtedy kiedy chce mi sie jesc...Kiedys jeszcze w na poczatku liceum bylam gruba=co bede owijac w bawelne...Ale wzielam sie za siebie-ograniczylam kalorie..nie jakos szalenie,bo o odchudzaniu nie mialam wtedy wiekszego pojecia...tak na ludzka zdrowa logike przestalam slodzic herbatke,zmniejszylam uzycie soli do minimum,co drugi dzien cwiczylam sobie sama w domku okolo godzinke,poza tym ograniczylam tluszcze w sensie-majonez i smietane zamienilam na jogurt naturalny,do tego wszystkiego polubilam wode mineralna w ilosci 1 butelka 1,5 litara wody i tak przez okolo 3 miesiace nie jedzac wcale systematycznie tylko wtedy kiedy bylam glodna schudlam z 80 kg przy wzroscie wtedy 174 cm do 60-62 kg. A pewnie zapytacie co robie na forum o dietach??Coz no po prostu lubie ten temat...studiuje dietetyke i czytuje sobie kafeterie w wolnych chwilach...

Gość feriaBarw
O wlasnie...fakt,nie wspomnialam jeszcze o tym,ze od okolo 18-19 nie jem juz nic,ewentualnie soczek czy owoc...badz tez jakies warzywo.Wiekszosc z tamtych nawykow zostalo mi do dzisiaj,jedynie co to nie cwicze juz co drugi dzien w domu tylko chodze 2-3 razy /tydz na basen i na silownie.