Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kościelniak Heniek

Czy ktos z Was jeszcze nie wymienil dowodu?

Polecane posty

Gość Kościelniak Heniek

zadziwia przekornosc naszego społeczenstwa. od roku \"trąbia\' o obowiazku wymiany dowodow a obywatele czekali na sylwestra. gdyby nakazano , ze tylko i wyłącznie w grudniu mozna te dowody wymienic to by obywatel gumakem z przekory w gnojówkie przytupnąl , nie chciałas leżec w nosie - leż naszosie! smarknąl i na złosc w czerwcu lub lipcu juz wymienił. bo on taki to cwaniak. wogole to same cwaniaki szczególnie na pięknej w Warszawie pod ambasada USA na kolankach klęczacy .

Gość pełzający rumburak

Gość Dowód Osobisty
JA!!!

Gość ze im sie tak chce
stac w tych kolejkach teraz, podziwiam :O ledwo się otrząsną, odpoczną a tu trzeba bedzie stać z PITem - pewnie ci sami ....

Gość candywoman
ja swojego jeszcze nie wybrałam, a wniosek zaniosłam we wrześniu wkurwiają mnie urzedniczki i ja juz tam sie nie pójde wiecej użerac czy ktos inny moze wybrac mój dowód, ale z moim kwitem?

ja nie wymieniłem bo siedzę za granicą :) dobrze, że znieśli kontrole graniczne, bo nie wiem jakby traktowali stare dowody

" unijny liberał zadziwia przekornosc naszego społeczenstwa. od roku "trąbia' o obowiazku wymiany dowodow a obywatele czekali na sylwestra. gdyby nakazano , ze tylko i wyłącznie w grudniu mozna te dowody wymienic to by obywatel gumakem z przekory w gnojówkie przytupnąl , nie chciałas leżec w nosie - leż naszosie! smarknąl i na złosc w czerwcu lub lipcu juz wymienił. bo on taki to cwaniak. wogole to same cwaniaki szczególnie na pięknej w Warszawie pod ambasada USA na kolankach klęczacy . " A co ty bredzisz:P?Ja nie dlatego nie wymieniłem jeszcze ale dlatego że miałym proble z udowodnieniem że jestem kawalerem:O.

Gość jaktotak*
nie mogą wydać nikomu Twojego dowodu. Musisz osobiście.

Gość ja nie wymieniłam
zaniosłam wniosek we wrocławiu gdzie mieszkam, ale okazało się, ze muszę dołączyć skrócony akt urodzenia, bo urodziłam sie w gdańsku.. napisałam prośbę do usc w gdańsku o przysłanie mi dokumentu, ale maja taki nawał pracy, ze nie zdążyli do tej pory.. ja też mam masę obowiązków, wiec nie mogę sobie pozwolić na wyjazd do gdańska.. wymienie po nowym roku, to dla mnie nei problem, ale widać dla was tak :D:D