Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123konik123

meska masturbacja

Polecane posty

Gość 123konik123

w jakim wieku pierwszy raz waliliscie konia i czy to tak bolalo jak podwijacie skorke ??

Gość nie bolalo nic
pewnie masz stuleje

Gość 123konik123
jaki stuleje co to jest ?? i moja skura laczy sie z napletkiem

Gość 123konik123
ja przyznam sie ze za pierwszym razem pomogl mi tata mialem wtedy 12 lat na poczatku troche sie wstydzilem ale pozniej było spoko dzieki zwinnej rece taty :)

Gość Dr Dick
Ahaha masz stulejkę skoro cię boli jak ruszasz skórą. Widzisz całego żołądzia jak obciągniesz skórę ? Jak nie to masz stulejkę. do chirurga siś wybierz. Zrobi rachu ciachu i po sprawie :-) Będziesz żydek ;-)

Gość 123konik123
a co to jest ta stulejka ??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No ewentualnie może mieć problem z wędzidełkiem ... wted można przedłużyć i nie będzie \"Żydkiem\" :P

Gość 123konik123
tak widze calego zoledzia ?? ale dalej skory juz nie podwijam

Gość Dr Dick
No z wędzidełkiem to racja ! Zapomniałem powiedzieć. A jeszcze pytanie do autora postu, ile ty masz lat dziecko ? Nie wiesz co to stulejka ? www.google.pl

Gość banknot
ja chyba też mam problem z wędzidełkiem, jak mam mocny wzwód to boli przy ściąganiu napletka, w dodatku przy wzwodzie i ściągniętym napletku mam zaczerwienione wędzidełko. chyba mam też stulejke bo jak ściągam napletek to robi mi sie mały wałek ze skóry pod żołędziem ;/ i bez wzwodu mam taką jakby rurkę z napletka ale ze ściąganiem wszystko ok. byłem u lekarza, ale on tylko zobaczył bez wzwodu i niedokładnie i zadał 2-3 pytania i powiedział że jak mogę swobodnie ściągać napletek to wszystko ok i ew. mogę mieć za krótkie wędzidełko ale mówił że to z wiekiem się samo naciągnie ;/ ale mimo to się martwię, iść do lekarza 2 raz? do innego? co mi radzicie? nie powiem ile mam lat bo mnie wyśmiejecie ale zbliżam się do pełnoletności. skorzystałem z tego tematu żeby te kłębujące się we mnie wątpliwości z siebie wyrzucić ;/ z jądrem też mam problem, wydaje mi się że jest większe od drugiego, i w dodatku często mnie boli (tylko to jedno) takimi pojedyńczymi ukłuciami a jak macam to jądro to wyczuwam tam dużo żył i tych "przewodów" czego w drugim prawie nie ma. czy to są jakieś żylaki? powiedzieć o tym lekarzowi? mam nadzieję że mi doradzicie. pozdro

Gość banknot
podbijam temat, odpowiedzcie

Gość banknot
up