Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awas

Nowe zycie od 1 stycznia 2008

Polecane posty

Gość awas

Witam postanowilam zaczac nowe zycie od jutra. Zakonczyc wszystko to co mnei dreczylo i co sprawialo mi przykrosc. Wiadomo jak kazda dziewczyna pierwszym moim postanowieniem jest zgubic pare kilo i zadbac o cialo i ogolnie o caly swoj wyglad.Dzis zakonczylam takze swoj 2 letni toksyczny zwiazek nie mialam na to nigdy odwagi ale dzis..... ,mam nadzieje ze moje nowe zycie bedzie duzo lepsze:) Zycze wszystkim szczesliwego nowego roku:*

Gość lampie to powiedz
ona Cie wysłucha i Cie zrozumie i zaprzeczac nie będzie

Gość Gavalda
awas--> zyczę ci wytrwałosci w twoich postanowieniach :) U mnie podobne...mam nadzieje ze odzyskam spokoj psychiczny po znjamości ktora nie miala dla mnie przyszlosci a zyłam nadzieją...chcę się od tego uwlonić i poczuc że znow zyję! Chcę uwierzyć w to, że stać mnie na wartosciowego męzczynę, o ktorego nie ja będe walczyć a on o mnie. Mam marzenie aby wybrać się gdzieś w egotyczną podróż ...:)

Gość a co to jest
a to z tymi karteczkami działa?:) muszą być czerwone??

Gość awas
Gavalda ja rowniez w tym roku chce kupic sobie wkoncu samochod i wyjechac na hawaje mam nadzieje ze mi sie uda w koncu marzenia sa po to zeby je realizowac:) mam 21 lat wiec cale zycie jeszcze przedemna chcialabym je spedzic z mezyczna wartosciowym a nie takim ktory ma problemy z policja i nic sobie z tego nie robi bo dla mnie to byl KOSZMAR ale na szcescie jutro mamy nowy rok i szanse na lepsze kolorowe jutro:)

Tak słyszalam.. trzeba wprowadzic do nowego roku dobrą aurę.. Najlepiej wyrzucic juz stare rzeczy ktory przysparzały nam kłopotów, slyszalam tez ze najlepiej pospłacac różne długi itp. zeby powitac nowy rok tak "na czysto" ;)

Gość a co to jest
dobra, to ja idę po papier czerwony i długopis:) chyba zrobie to nad muszlą co by chaty nie spalić

ZOBACZCIE! pierwsze, w sylwestrową noc warto spisać zmartwienia na czerwonych stronach papieru i spalić je w płomieniach. Jeśli ktoś złamał nam serce i chcemy się uwolnić od przykrych wspomnień, to niech noworoczny płomień unicestwi raz na zawsze pamiątki po niewiernym kochanku - w dawnych czasach najczęściej był to kosmyk włosów, bilecik, albo list miłosny.

Gość Gavalda
awas--> jak kupisz auto to nie szalej za bardzo :P ...fakt nie ma to jak małymi kroczkami do przodu...miec jakis cel, plan do zrealizowania, wtedy zycie wydaję sie bardzij kolorowe :D

Gość awas
nie bede na pewno pracuje za granica jak narazie zeby zarobic na auto i jakies male przyjemnosci :) w tym roku chce wrocic i zaczac normalne zycie prace itp bedzie dobrze:)

Gość żdziebełkociepełka
Tak ja też mam zamiar zacząć nowe zycie właśnie dzisiaj :)) I naprawdę wierze że ten nowy rok będzie przełomowy :)) Cuda się zdarzają.... Życzę Wam szcześcia, miłości w tę magiczną noc i na wszystkie dni Nowego roku 👄 ps. Też muszę coś spalić :p

Gość sylwestrowa noc
ja tezwierze, ze te rok duzo zmieni.wyczuwam paptetyczna atmosfere:) ja juz teraz widze, jak sie zmienilam, aznie moge w to uwierzyc, nagle to do mnie doszlo.oby bylo tylko lepiej.