Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetka85

pomoge wam doradzic

Polecane posty

Gość anetka85

jestem fryzjerka i pytajcie w czym macie problem.jestem do waszych uslug

pomożesz nam czy nam doradzisz?? :P bo piszesz ze pomożesz doradzic, tzn że pomożesz nam doradzić komuś innemu?? heheheh Wiesz, przez neta to dzięki wielkie ale za dużo nie doradzisz, widocznie kiepska z ciebie fryzjerka bo profesjonalny fryzjer musi obejrzeć wszystko na żywo! NIe da sie dobrać fryzury ani nic doradzić na podstawie samej fotki nawet.

Gość anetka85
mialam na mysli nad fryzurka jak ulozyc

Gość allalalam
Odżywka bez spłukiwania, może być spray, nadająca połysk, ale tak naprawdę. Nie interesuje mnie asortyment supermarketowy, coś profesjonalnego, ale do dostania.

Gość anetka85
a wiec dog in the fog niewiesz gdzie pracuje w jakim miescie to powiem uprzejmie stol dziub oki jak niewiesz nic o mnie

Gość anetka85
a wiec najlepszy jest bio silk albo olejek z kallosa blossy

Yyyyy :o ... a jak się nie ma ani tego ani tego ? :( Może lakier wystarczy ?

Gość moro barbie
Co zrobić, żeby włosy się nie elektryzowały? 😭 Bo się wykończę nerwowo przez to 😭

moro barbie ... ja nakładam przed suszeniem odżywkę bez spłukiwania Pantene Pro-V i włosy się nie elektryzują :)

Gość może i masz dobre
chęci ale takie rady to można znaleźć w każdym pierwszym lepszym brukowcu. A poza tym na jakij podstawie twierdzisz ze komuś pomoże taka a taka odżywka czy kosmetyk do stylizacji skoro nie wiesz jakie ten ktoś ma włosy, takie rzeczy to można określić jak sie zobaczy, dotknie itp włosów. Tyle to my też wiemy ze 3eba użyc kosmetyku takiego a takiego, tylko że na każde włosy działa co innego! Dog in the fog, jesteś fryzjerką>>>

Gość anetka85
kiara22 najlepszym sposobem jest wczesnie wymodwlowac wloski na grubej szczotce i wtedy prostowac ale pod jednym warunkiem ze dzsa cos na wloski wetrzesz jaki preparat np joanna

Gość moro barbie
Kiara22 >>> serio? :o ja próbowałam jedwabiu Farouka i nie pomogło :o

Ojejku ... nie najeżdżajcie na dziewczynę, ponieważ widać, że ma dobre chęci i chciałaby pomóc.

Gość gli occhi
ok, ja mam pytanie. Co zrobic z prostymi cienkawymi(szczegolnie z przodu), lejacymi sie wlosami? Po 10 minutach na dworzu z przodu tworza sie straki i wygladam jak Luiza. Sciecie wlosow, grzywka nie wchodza w gre.

Gość anetka85
jarek84 to zalezy od budowy wlosa niektorym rosna wolno a nie ktorym szybko

moro barbie ... serio :) Ja mam akurat odżywkę z serii gęste i mocne i jestem z niej bardzo zadowolona :) Wogule nie obciąża włosów, fajnie pachnie i włosy się nic a nic nie elektryzują :) A jedno opakowanie mam już od pół roku (a stosuję tą odżywkę po każdym myciu) :)

Gość moro barbie
heh, to spróbuję, dzięki ;) 🌼

Mi niestety jedwab też nie pomógł :( a dodatkowo po nim zaczęły mi się przetłuszczać włosy :o

Gość anetka85
jakies pytania jeszcze podhytliwe

Ja mam ! :) Czy jak położę na mocno sprany już brąz (farbowany) farbę lub szampon koloryzujący w odcieniu średni lub ciemny blond to wyjdzie coś z tego ? Chodzi o to czy blond pokryje brąz ?

Gość anetka85
kiara22 takie kosmetyki daje sie z umiarem ale tez jest dobry spray nablyszczajacy z firmy hairtech do nabycia w salonach fryzjerskich

Gość anetka85
kiara22 nie radzilabym wyjdzie ci w odcieniu rudym lepiej przemyc wloski szamponem przeciw lupierzowym az zejdzie kolorek i wtedy

Gość anetka85
kiara22 proponowalabym ci dwa razy kolorek polozyc

Gość prowooookacjaaa
jak jestes taka dobra w tym co niby robisz to powiedz mi czym zmyc szmponetke do 24 myc ktora nie chce sie zmyc od pol roku. Szampony przeciwlupiezowe wcale jej nie zmywają. Jezeli doradzisz dekoloryzacje u fryzjera to juz wiem ze jestes dupa nie fryzjer, bo t nie była trwala farba tylko szamponetka wiec niby powinna sie zmyc, a dekoloryzacja zniszczylaby wlosy 10 razy bardziej niz to farbowanie.

Gość anetka85
czyzby to juz byl koniec

Gość anetka85
radze do fryzjera isc z prosba o sciagniecie koloru specjalnym preparatem i co jestem dupa

Gość prowooookacjaaa
buauahahaha :D No napewno bede sciągać szamponetke preparatem ktory mi zrobi z włosów żółtko. Wypchaj sie z takimi poradami :D