Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elko

Zapuszczanie wlosow

Polecane posty

Gość elko

Jak zapuszczac wlosy? Zostawic je samym sobie, zeby po prostu rosly czy trzeba je jakos podcinac? ;)

Gość hjhjj
zostawic, jak bedziesz podcinac co chwila to nigdy nie beda dlugie.

Gość elko
Ja do tego mam jeszcze geste i sztywne wlosy, ciezko sie ukladaja. Pare razy juz probowalem zapuscic, ale wytrzymalem najwiecej 3 miesiace. Jak sobie radzic z takimi nieporadnymi wlosami? Dziewczyny, mowcie ;p

no ja zapuszczam i zapuszczam....no i nico.:/ Chce miec do pasa i brakuje mi jeszcze z 15 cm :/ Wrrr...ilez wlosy moga rosnac !

Gość trusski
z tego co wiem to rosna ok 1 cm na miesiac..... mi chyba troche szybciej :) jak grzywke mam za dluga to spinam ja wsuwka a jak nie chce mi sie juz nic robic to robie kucyk

ciezko jest zapuszczac..a zreszta wlasnie podcinajac szybciej rosna..ja ost podcinalam i juz dosc duzo mi usosly ..moja kuzynka to podciana co kilka miesiecy za ucho i jak nie patrze ona ma takie dlugie jak ja tylko ja zapuszczam od pol roku..ale farbuje i mi sie niszcza

ale one tak rosna i rosna i rosna....no ja juz mam dosyc zapuszczania :] korci mnie tak zeby podciac i tyle, ale marza mi sie takie piekne wlosy do pasa....a grr !

Gość elko
Jakby co to jestem facet, zeby nie bylo ;)

Gość sylwestrowa noc
wycieniuj sobie wlosy, ale nie skaracaj z dlugosci, wtedy fryzura nabierze lekkoscii bedzie sie lepiej ukladac, wlosy nie beda tak klopotliwe i dlugie wlosy nie beda ci sie kojarzyly jedynie z nieogarnietymi, bez ksztaltu i ladu:).zycze wytrwalosci.

Gość trusski
hottie a ile placisz za przedluzanie?

a ile maniusia90 a ile sie podcina ? Ja do fryzjerow juz nie mam zaufania mowie : 2 cm a oni obcinaja 10..:/ Czy nie umieja sluchac ze zrozumieniem ? wrrr...

Gość elko
Ale mi cieniowanie chyba nic nie daje... a zreszta jak cieniuja to i skracaja troche wlosy :/

mnie tez czesto korci ...jak widze w jakims magazynie ladna fruzurde..albo podoa mi sie ta niedawno modna..ze krotsze z tylu a po bokach wisza takie za uchem..ladna..musialabym tez obciac bo mam slabe wloski i cienkie..od mysia codziennego farbowania i malowania odrostow itd;P:(

a co ile i ile obcina sie koncowki ? Bo ja juz widze, ze koncowki to mi sie troche rozdwajaja...Chyba sobie pocieniuje te wlosy i podetne koncowki...:P

tez wlasnie cieniowalam to mi pizda tyle sciala ze sie zalamalam...znaczy scina sie jak sie lamia koncowki albo rozdwajaja..zeby od nowa rosly..czasem niektore osoby(ja tak mialam) mialam rozdwojone bardzo wysoko dlatego cieniowalam...

Gość sylwestrowa noc
no jak cienujesz ale tak nie do konca.powiedz, zeby nie skracala z dlugosci, no zeby byly tak smoa dlugie ale wycieniowane i bedzie od rzu lepiej.ja bym wygladala jak chlop, gdybym zapuszcala te wlosy a jenodczense nic z nimi nie robila,.staram sobie je jakos urozmaicac, a to grzywka a to nieniowane, osatanio zaczelam krecic i bede prostowac.zeby po prostu zapuszczanie wlosow nie bylo czasem gdy wygladam jak babochlop.ale zreszta sama dojdziesz d tego, bo kiedys tez tak jk myslalam, ze jak puszcam to w ogle nie bede pdcinac itp/.

no mowie ze sie podcina jak widzisz ze koncowki sie rozdwajaja...albo sa masakrycznie suche lamliwe i nie widzisz zeby rosy

sylwestrowa noc...no ale z tylu nie widzisz jaki ci obcina..i mi duzo obciela..a jedna mi tak obciela ze wogole nie widzialam zadnej roznicy..

Ok pojde do fryzjera, ale jak nie odrozni 5 cm od 20, to nie wiem , co mu zrobie. :P Nie po to tyle zapuszczam, zeby mi to obcieli :/.

Gość elko
Jestem facetem :P drugi raz powtarzam ;)

Gość sylwestrowa noc
no nie wiem, mi tam nigdy niewiadmo jak krotko nie sciela:).a koncowki sama sobie czasem podcinam, lub wylapuje rozdwojone koncowki, bo jak zaczelam zpuszczac sporo sie ich zrobilo.:)

jak wyprosuje i rozpuszcze wloski to mam do lopatek...elko w sumie u chlopakow lubie jak sa totalnie lysi:)

Gość elko
No ja nie chce miec takich maksymalnie dlugich, do ramion czy cos. Po prostu dluzsze.