Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfsdf

a ja odmówiłam znajomym

Polecane posty

Gość dsfsdf

Piszecie że nie macie z kim spędzić Sylwka, że nikt was nie zaprosił. A ja mam odwrotnie - mam zaproszenie do znajomych (będzie ok. 10 osób) i odmówiłam. Wciąz dzwonią i przekonują, a ja uparcie odmawiam. Nie mam ochoty ani na picie ani na gadanie. Boli mnie głowa i chce mi się spać. Sylwester nigdy nie był dla mnie ważny, czułam jedynie presję że "trzeba się dobrze bawić". A ja nie mam humoru. Tym bardziej że poprzedni Sylwester był z moim niedoszłym mężem, naprawdę cudowny. Od 6 tygodni nie jesteśmy razem. Nie mam żadnego doła, ale po prostu nie mam nastroju na zabawę.

Ja też odmówiłam znajomym. Miałam zaproszenie na 2 imprezy domowe ale wolę zostać w domu :-P Do tej pory chodziłam co roku więc jak sobie raz odpuszcze to nic sie nie stanie...A przeciez nie będę siedzieć sama tylko z moim misiaczkiem:-D

Gość fszystko jasne
Nie ma to jak wyspać się we własnym łóżku :)

Gość dsfsdf
z misiaczkiem? jest róznica między sylwestrem we dwoje a sylwestrem samemu :) i to jest najdziwniejsze - wiem ze lepiej by mi zrobiło gdybym poszła, trochę bym się odchamiła. a jednak.......... nie mam ochoty :O

Gość trusski
bosh..... jakbym tylko mogla to bym gdzies poszla...... nas nikt nie zaprosil ........ a zeby gdzies jechac to narazie mnie nie stac..... w tamtym roku bylam w zywcu bylo nawet fajnie........ oprocz tego ze byla to wiejska impreza a ja takich nie lubie :D chcialam kogos do mnie zaprosic ale wszyscy gdzies ida.....

Gość LILLY-5
wiesz co ja 3 lata temu sie tuz przed swietami rozstalam z chlopakiem z ktorym bylam 6 lat. i tez uparlam sie,ze nigdzie nie ide na sylwka. nie mialam dola po prostu nie mialam nastroju do zabawy. znajomi sie uprali ze mnie wyciagna, w koncu sue poddalam poszlam i dopbrze zrobilam. na samotnosc bedziesz miala jeszcze czas a to jest taka noc ze nie powinno sie byc samemu. bo smutno;-( ja bym poszla na twoim miejscu... zawsze o 00-10 mozesz sie zmyc taksowka do chaty.

Gość oferma
a ja bym w sumie chętnie nie poszedł, nie wyspałem się i chce mi się spać.

Gość LILLY-5
oferma bo za dlugo na kafeterii pewnie siedziales ;-))) my idziemy do znajomych ale bedziemy tylko w 4 - czyli 2 pary. troche smutno ;-((

Gość dsfsdf
Ale ja naprawdę nie chcę. Oni tam szczęsliwi, rozbawieni, każdy ma swojego ukochanego. A ja co? Samotna, nieszczęśliwa, nie mam nawet ciuchów. Dziewczyny byłyby w brokatowych obcisłych ciuszkach, z brokatem na głowie, twarz.... a ja w jakichś dżinsach i bluzie. :O Szczerze.... Wolę siedzieć w domu i się dołować, a w garść się wziąć dopiero w nowym roku. Jakoś dziwnie czuję że takie totalne zdołowanie jest mi potrzebne. Chcę być sama.