Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oloweg

Czy to prawda?

Polecane posty

Gość oloweg

Ze inni postrzegaja nas tak jak my sami siebie postrzegamy? Czy kupujemy bez zastanowienia image(nie wiem czy to odpowiednie slowo), w ktory gleboko wierzy dany osobnik?

Gość a ja palę bo lubię
nie prawda! ja uważam, ze jestem najpiękniejsza na świecie, a nie mam faceta. gdyby inni też mnie tak postrzegali, to nie mogłabym się opędzić :D:D

Gość mam spódniczke
to zależy . Inaczej będą Cię postrzegać rodzice i bliscy inaczej ludzie z którymi sporadycznie przebywasz :)

Gość oloweg
To dlaczego czasami(a raczej czesto) faceci uganiaja sie za dziewczynami, ktore nie sa porazajaco piekne ani sympatyczne(no, moze sa zgrabne), ale za to maksymalnie pewne siebie?

Gość KKKKK454545
zdecydowanie....? mnie inni postrzegaja inaczej niz ja siebie widza we mnie fajna babke inteligentna zyciowa sexowna tylko dlaczego nie moge znależć fajnego faceta ,chyb jednak ludzie widza mnie tak smo jak ja siebie czyli jak zuzyte pudełko durne do tego

Gość wwwwwwwwwwwww.ja.pl
czesciowo prawda - ale pewnych rzeczy nie da sie przeskoczyc ale zapewniam ze jesli wychodzisz na ulcie z poczuciem ze jestes piekna, seksowan i wartosciowa to i inni musza cie tak odbierac ...

Gość a ja palę bo lubię
ten mit też obalam (albo jestem wyjątkiem potwierdzajacym regułę) - jestem pewna siebie, wiem czego chcę, jestem zdecydowana i znam swoja wartość i co..? no właśnie nico :O

Gość KKKKK454545
faceci boja sie odwaznych kobiet (i fajnych) i stad to nico

Gość mam spódniczke
tak zgadzam sie faceci lubią kobiety nieporadne ;) Uciekają od kobiet pewnych siebie i zaradnych :) Niech spadają :D:D:D

Gość oloweg
Ja tez jestem sama mimo iz urody mi natura nie poskapila. Za to samoocene mam niska(nie wiem dlaczego) i zastanawiam sie wlasnie czy nie wysylam negatywnych fluidow, ktore sprawiaja, ze na czole mam napisane "nie podchodz".

Gość a ja palę bo lubię
KKKKK454545

Gość KKKKK454545
chyba jednak jestem fajna w koncu pozbyłam sie balastu meza...

Gość a ja palę bo lubię
czy istnieje prawdopodobieństwo, ze gdzieś w kosmosie istnieje planeta, na której mieszkają mężczyźni, których nie interesuje tylko sex bez zobowiązań, kumple, piwo i docenią, ze jesteśmy fajne, bystre i mamy w sobie morze skumulowanej miłości?

Gość oloweg
Niestety tacy osobnicy wygineli, a jak istnieja, to juz dawno zostali usidleni przez cwane kobiety...

Gość KKKKK454545
na pewwno ktos normalny chodzi jeszcze po swiecie

Gość a ja palę bo lubię
i ja też w to swięcie wierzę! nadzieja umiera ostatnia :D

Gość KKKKK454545
to czekanie troche mnie nuzy

chyba najwyżej jak sami postrzegamy się źle to przez brak pewności siebie możemy wywierać zły dla siebie wpływ na postrzeganie - bo w końcu widzą nas jako nie pewnych siebie... i tyle

Gość oloweg
Ja chyba wiem dlaczego nie interesuja sie mna normlani faceci. Mam niestety po mamie surowy wyraz twarzy i jak czasami na kogos spojrze, to "bez kija niepodchodz", jak mawia moja mama. No ale co zrobic, nie bedzie przeciez szla ulica ze sztucznie rozdziawiona geba:O

Gość oloweg
*nie podchodz *nie bede

Gość kinga rusin ma taką twarz
że dopóki sie nei uśmiechnie, to wygląda jakby była wkurwiona :D

Gość KKKKK454545
nie zauwazyłam

Gość oloweg
a ja mam mine jakbym miala wszystkich w dupie, nawet sie na ludzi nie patrze jak ide.

Gość To jest prawda
sama podkreśliła to w jakimś wywiadzie.

Gość KKKKK454545
moze zawsze patrze na jej grube krzywe łydki wiec moze macie racje

Gość oloweg
A ja zawsze patrze na jej mega szerokie ramiona w porownaniu do tulowia. Przegiela z silownia.

Gość ghkkkkkkk
To jest prawda, ale musimy odróżnić dwie rzeczy: to, co myślimy o sobie wewnętrznie i to, co potrafimy sprzedać ludziom. Bywa i tak że ludzie z niską samooceną, potrafią sprzedać światu inną twarz. I odwrotnie. Ja tez mogę wyliczyć jaka ja jestem och, moja samoocena jest zaiste wysoka. Ale nie potrafię tego "sprzedać" ani zaprezentować innym. Nie mam dostatecznej siły przebicia, tupetu, jestem dość wrażliwa i auto-analityczna. To są naprawdę dwie różne sprawy - odrobina tupetu niczym akwizytor - umiejętność sprzedania siebie i wciśnięcia ludziom swojej wersji siebie i własna samoocena. Te dusze towarzystwa czasami mają całkiem ją niską.

Gość a ja palę bo lubię
o, rusin obgadujemy? myślałam, ze jestem jedyną osobą na globie, która jej nie kocha.. ostatnio chodziła w strasznych butach i podobno strasznie też drogich (fajnie tak poobsmarowywać..hihi..)