Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iskierka ego

Ja nerwica

Polecane posty

ja mam 21 prawie...wiec troszke tylko wiecej...:) ale co do otwartoście to hmm..sa pewne sprway o ktorych moge mowic bez oporow ale np o tym co mnie boli i przeraza to nie za bardzo..moze dlatego ze jestem postrzegana jako silna a nawet nieczua i wyrachowana osoba..

Gość iskierka ego
heh mam psychikę okaleczoną chorobą i trudnym dzieciństwem do tego niewinną buzię jestem wiecznie uśmiechnięta ...potrafię stwarzać pozory żeby tylko nikt się nie domyślił z otoczenia że może coś w moim życiu jest nie tak.To tak jak bym się tego wszystkiego wstydziła ale chyba tak nie jest to tylko taka obrona pancerz

Gość iskierka ego
Widzisz...to podobnie jak ja dla facetów jestem twardym orzechem do zgryzienia,dziewczyną z zasadami,dla kumpel jestem szaloną optymistyczną nastolatką.Nie wiem na czym to polega

Gość iskierka ego
Jestem niesamowicie kompatybilna i to nie z własnej woli

no ja tez jestem dla roznych osob rozna..nie zeebym byla tak zmienna ,poprostu pokazjue rozne twarze bo obracam sie w bardzo roznym towarzystwie... a o facetach nie wspominam..z nimi mam takie problemy ze ho ho :D ale daje rade jakos...

Gość iskierka ego
Co do facetów jak przyszło mi rzucić faceta ta sytuacja była dla mnie tak stresująca że dostałam właśnie tego "obronnego"ataku duszności ajaja on wiedział nie zostawił mnie wtedy.Bo wiesz niektórzy się boją uciekają nie chcą mieć nic z tym wspólnego bo się boją wpadają w panikę nie wiedzą jak mi pomóc to przykre czasami naprawde

Gość iskierka ego
Raz przy facecie z którym łączyłam jakieś nadzieje dostałam ataku lęków zwinęłam się na ławce mamrocząc nie mogłam oprzeć się tej myśli że ktoś chce mi zrobić krzywe ale on nie zwiał tylko mnie przytulił i przeszło bardzo szybko to było bardzo ważne dla mnie

nie dosiwadczam takich rzeczy na wlasnej skorze ale pewnie muso to byc przeke..ale nie przejmuj sie ..ludzie sa niedoinformowani i przesadzaja czasem np z ucieczka ja nigdy nie musialm zrywac z facetem bio sie nigdy z zadnym na powaznie nie zwiazalam ,tylko przelotne znajmosci albo romanse...ale pewnie by mi latwo poszlo..bo jestm twarda ;D

Gość iskierka ego
Musze sobie radzić i potrzebuje osoby która mi w tym pomoże i będzie się mną opiekować no i czekam na nią z nadzieją.Dobra ja idę po leki ..eh:) i spać.Dzięki wam wszystkim ogólnie za rozmowę szczególnie Tobie Skoota 3maj się damy rade:)

ja tez bardzo ci dziekue i zycze duzo zdrowia i zyczliwych osob :) mam nadzieje ze jeszcze kiedys wpadniesz na forum i pogadamy :) no i wszystkiego dobrego w nowym roku...:)

Gość Druch Boruch
skoro wciaz chodzi na ta terapie i to dwa razy w tygodniu to widac ze ta terapia nie dziala, niestety, za to rozwija sie uzaleznienie od terapeuty

Gość iskierka ego
na spotkania z nim chodzę aktualnie raz na trzy miesiące bo bardzo dobrze radze sobie sama

Gość Druch Boruch
i o to chodzi :) tak trzeba 🖐️

Gość iskierka ego
a jeśli nawiązywałeś/łaś do ojej wypowiedzi że potrzebuje kogoś do opieki to miałam na myśli faceta który będzie mnie kochał i mi pomagał w walce z chorbą

Gość iskierka ego
Idę spać bo jutro nie wstanę

Gość iskierka ego
Ja uważam że wszystkiego można wyjść,wyleczyc się

Gość iskierka ego
Podobno wyszedł nowy"cud" lek na nerwice...taaa....;) ja w to wszystko nie wierze.Ludzie nie bierzcie leków

Gość zestresowanaJa
Pytanie do kogoś, kto się na tym trochę zna... Czy to, że w codziennych, niby niestresujących sytuacjach cholernie trzęsą mi się ręce może być objawem nerwicy? Lekarz rodzinny wykluczył choroby tarczycy itd. Psycholog kazał wierzyć w siebie i nabrać dystansu...i nie przychodzic więcej, bo niby nie jest to żaden poważny problem... A ja zastanawiam się czy to nie jakaś nerwica?

Gość iskierka ego
aj aj patrząc na o drżące dłonie nerwica powinna nam przychodzić na myśl jako ostatnia.Taka prawda mi od niedawna nerwicy towarzyszy drżenie rąk.To może być oznaka czegokolwiek

Gość zestresowanaJa
Czegokolwiek? Mnie ręce drżą przede wszystkim gdy ktoś patrzy mi na nie. Nie jestem w stanie podać komuś kawy czy herbaty, bo schizuje się, że ktoś mi patrzy na ręce i myślę o tym, że zaczną się trząść - i co się dzieje - ZACZYNAJĄ SIĘ TRZĄŚĆ. To jest tak cholernie kłopotliwe, że czasem przez to nie mam ochoty na spotkania ze znajomymi... Mam tak odkąd pamiętam - a sięgam pamięcią do 1 klasy szkoły podstawowej.. Jakiś pomysł co to może być? Dlaczego tak się dzieje? Co robić?

Gość iskierka ego
Miałam tak samo i to czynnik nerwicy tak ma większośc ludzi

Gość iskierka ego
sprostowanie*czynnik nerwicy chodziło mi o *NIE czynnik nerwicy;)