Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

doris00

Pomocy-jaki prezent??

Polecane posty

mój chłopak ma niedługo 20 urodziny;) znamy się dość krótko także jeszcze nie znam go zbyt dobrze :/ mam dylemat co mu kupić.dysponuje 100zł. z góry dzięki.

Gość zaciskacz na jądra

doris, to raczej Ty powinnaś wiedzieć co mogłabyś mu kupić... standardowo, może książka płyta ?

Gość nie ma za co

mysle ze zestaw perfum czy jakis zestaw pielegnacyjny jest dosc neutralnym prezentem skoro nie wiesz co mozesz mu kupic :)

jest prawie niepijący;p pozatym też trudno trafić na trunek:/ a perfumy już kupiłam także odpada ;) dzięki;)

portfel ? dobre cygaro ? hmm....bokserki, krawat, spinki do garnituru ? fajna myszka z podkladka do komputera ?

interesuje się ...wojskiem;p takzę nie mam pojęcia co pod tym kontem można kupić. Nieznam jego gustów muzycznych (płyta). Jestem w kropce.

Myślałam nad bokserkami, ale nie wiem czy to nie nazbyt osobiste. Jeszcze nieznamy się zbyt długo. Myślałam o fajnej koszuli, bo je uwielbiam, ale mam problem z rozmiarem. Znam tylko jego wzrost i boje się, że nie będzie pasowała:/

niezabardzo mogę;p mieszkamy daleko, a nieznam jeszcze rzadnych jego znajomych. I jak na złość zawsze jak się widzimy zapominam looknąć na metke;p

mp3 ma;) ja się na tym kompletnie nie znam;p może dasz jakiś fajny przykład takiego gadżetu?? a może jeszcze jakiś facet się wypowie?? z góry dzięki;p

tez mam takie problemy:) na urodziny z braku pomysłu kupilam facetowi perfumy to dosc sztampowe ale w sumie neutralny prezent.. ale na gwiazdke postanowilam bardziej sie wysilic;) moj chlopak jest istnym maniakiem komputerów i czasami na allegro pokazuje mi jakies tam czesci do komputera itp i niedawno pokazywał mi klawiature o jakiej marzy no i ja mu ją kupiłam na gwiazdke- jeszcze nie widziałam zeby ktos tak sie cieszył z prezentu facet 28 lat a cieszyl sie jak dziecko uslyszalam superlatywy jaka to jestem kochana i takie tam;) wiec ty tez jakos zorientuj sie czego on mogłby chciec moze znajomych podpytaj

próbuje wyłapać z każdego jego słowa jakąś sugestię o czym marzy i takie tam;p już wpadam w jakąś obsesje;p to są jego 20 urodziny i chciałabym, żeby to był jakiś prezent wyjątkowy, ale praktyczny i przypominający mu o mnie. znajomych współnych niemamy niestety jeszcze;p na koszulke też nie mam rozmiaru, a tak na oko to mi trudno;p niechce potem świecić oczyami jak będzie zły rozmiar :P

jeszcze przypomniałam sobie, że marzy o motorze, ale chyba tego to niejestem w stanie mu kupić;p

a macie jakies wspolne zdjecia?? mogłabys je ladnie pozestawiac albo zanieść do fotografa i wydrukowac w formacie A4 oprawic w antyrame i juz jest fajny prezent ktory mu sie napewno spodoba no i do tego cos bys musiala dorzucic np jakas bielizne a moze z racji zimy czape i szalik

Gość a juz sie balem ze nie masz
poczucia humoru :P kup mu cos z Toys4Boys, pozdrawiam :)

moja siostra zrobiła świetny prezent. Kupiła wielgaśna kartkę i powklejałą tam współne zdjęcia jej i jej chłopaka ze śmiesznymi podpisami. Do tego mały pluszak.Polecam!! Wyszło genialnie, ale my niemamy rzadnego współnego zdjęcia:/

no to moze zrob mu jakas przyjemnosc spraw zeby te urodziny zapamietal jako jedne z najfajniejszych:) zorganizuj kolacje romantyczna albo zabierz do kina i wtedy kazdy prezent sie spodoba;)

Gość nieee no co Wy
romantyczna kolacja w prezencie dla faceta? chcesz go uspic? :P dla nas to tylko fajne, techniczne zabawki :P

Romantyczna kolacja już było ;) Zorganizowana przez niego. Do kina mamy troszke daleko, a pozatym teraz nie ma rzadnych fajnych filów. Sprawdzałam;p a co masz na myśli przez 'techniczne zabawiki ' ;p

pomysłowość ludzi niezna granic;p pomysł z pilotem jest niezły, ale jeszcze troszke na taki prezent musi poczekać;p fajna jest ta czekolada to ciała ;) mniam;p część prezentu już mam w takim razie;p potrzeba mi jeszcze jakiegoś 'głównego';p

Gość ja np chcialbym cos z tego