Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaralara

czy facetom przeszkadzają rozstępy??

Polecane posty

Gość mi tam nie przeszkadzaja
bo sam je posiadam na brzuchu ... do ramboli_bamboli a okropienstwem palancie to jestes ty ...

Gość maaaaaaaaaaaaaaaaarta
mojemu nie przeszkadzają zrobily mi sie bo za szybko roslam i teraz juz ich nie widac tzn nie sa takie ciemne ale to jest chore zeby przeszkadzaly

podejrzewam,ze niewielu facetow to zauwaza moj nie spostrzegal zmiany koloru wlosow wiec podejrzewam,ze gdybym miala rozstepy tez by ich nie widzial

Gość ** ** ** ** ** ** *** *** ***
ja mam dość spore rozstępy (szybko urosłam)...żaden z moich facetów ich sam z siebie nie zauwazył do póki nie pokazałam palcem dokładnie "patrz o tu!! to ta krecha" żadnemu tez nie przeszkadzały.

mnie nie! udaje że ICH nie widzę! najlepszego w Nowym Roku!

Gość mi tam nie przeszkadzaja
zacznimy od tego ze malo facetow wogole wie co to sa rozstepy ... ja tez poki mi nie wyskoczyly na brzuchu i na plecach bo za szybko roslem nie wiedzialem ze cos takiego jest ... no ewentualnie kulturysci wiedza cos w tym temacie :P

Gość a inne niedoskonałości
np. cellulitis czy włoski na ciele (które i tak odrastają i wrastają mimo że się z nimi walczy 😭)?

ja mam jednego małego na piersiach i długo nie wiedziałam co to jest i myślałam sobie .."ale fajny mam znaczek" :P:O:D ..niedawno zobaczyłam zdjecie rozstepów w jakims magazynie i skapowałam:classic_cool: mysle ze moj facet nie zwraca uwage na niego, bo ogólnie piersi mam fajne:)

Gość dziubek22
klarara, zacznij zyc rzeczywistoscia, a nie sluchaj frustrata forumowego, ktore pewnie nigdy na zywo nie widzial golej laski.

Dziewczyno ! Ile Ty jeszcze założysz tego rodzaju topicków ? Przeszkadzają i kropka ! Na pewno nie wygląda to estetycznie. :D 🖐️

Gość a co to są rozstępy
?

Gość mysle ze nie przeszkadzaja
Mam rozstepy po urodzeniu dziecka. Kiedys ze znajomymi bylismy na urlopie i jedna z kolezanek byla zalamana, ze moze je tez miec po ciazy. Jej maz na to- i co z tego? komu to bedzie przeszkadzalo?