Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

love Tito

Zareklamowac buty?

Polecane posty

Kupilam przed swietami piekne kozaczki w slepie Deichmann za 200zl.Mialam je na nogach dwa razy i ulamal mi sie obcas.Nie caly, ale zlamal sie na pol.Nie wiem czy uwzglednia mi gwarancje i czy wogole reklamowac buciki.Jak myslicie? Poza tym jak zrekompensuja mi ta wade? Zwroca pieniadze, naprawia czy zaproponuja inne?

Gość jak masz paragon
to reklamuj i żądaj zwrotu gotówki

paragona mam.Tylko nie wiem czy warto mi jechac reklamowac te buty,bo nie wiem czy uwzglednia mi gwarancje, a buty kupowalam 50 km od mojego miejsca zamieszkania i nie wiem czy warto jechac

Gość normalna jest
moim zdaniem warto jechać. przecież ten obcas powinien był wytrzymać normalne użytkowanie. a w deichmannie oddałam kiedyś buty na trzy dni po zakupie (oczywiście były nieużywane), bo mi była potrzebna pilnie kasa i żadnych kłopotów mi nie robili. z uśmiechem pani zapytała dlaczego oddaję, powiedziałam i tyle.

Gość normalna jest
ja w ostrowcu świętokrzyskim. myślę jednak, że to nie jest dobra wola sprzedawcy, że przyjęła zwrot, ale ich wewnętrzne przepisy tak nakazują. kobieta pewnie nie ryzykowałaby pracy, gdyby nie mogła legalnie oddać mi pieniędzy.

Gość Zestrachana
Witam. Pracuję w dużym i znanym sklepie obuwniczym. Najprawdopodobniej reklamacja nie zostanie uznana (nieprawidłowae użytkowanie obuwia) jednak bardzo możliwe, że dokonają Ci tak zwanej 'reklamacji grzecznosciowej' - obcas prawdopodobnie zostanie wymieniony, w ciągu 14 dni (NIEWAżNE, czy roboczych czy nie) sklep ma obowiązek poinformowac Cie, co producent zadecydował w sprawie butów. Pozdrawiam.