Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shakegirl

Zagubilam sie w życiu

Polecane posty

Gość shakegirl

kiedys wszyscy mnie znali jako ta usmiechnieta caly czas dziewczyne, koledzy sie smiali mowiac" a ta ciagle ma rogala, czy on w ogole schodzi z twarzy?", byłam pozytywna wariatka ktora wszystkich rozsmieszala wkoło siebie, towarzystwo za mna przepadało, ale wraz z dostępem do internetu zaczełam sie powli zmieniac, zawsze chciałam byc "zimną suką" gdzies tam w srodku mnie, wyrachowaną i nie zwracającą na nikogo uwagi i mającą wszystkich w dupie. nie wiem moze mialam dosc tego usmiechu.. na początku probowalam taką udawac ale z biegiem czasu zamieniłam sie w nią :o po kilku latach jestem wlasnie taka zimna suką, ktorej jak cos nie pasuje to powie dosadnie, tak ze niekiedy ludzie sie obrażają, mowie co mysle glosno, nie ukrywam sie z niczym, mam gleboko gdzies to co kto o mnie mowi na ulicy, ubieram sie jak chce i chodze tam gdzie chce, mam swoje sciezki. nie usmiecham sie juz tak jak kiedyś. w ogole malo sie usmiecham . ludzie widzac mnie na ulicy mowia, ze mam zimną twarz, ze wygladam na zimna suke, ale naprawde potrafie byc kochaną osobą, gdzies tam w środku dobro we mnie siedzi. najgorsze ze uwielbiam sie klocic. moj chlopak powiedzial mi ostatnio, ze pokochal taka fajna wesola i zabawną dziewczyne, a teraz? jestem kims innym. brakuje mi tamtej dziewczyny ktora kiedys byłam, teraz juz nie musze udawac niczego po prostu stalam sie nią, zmierzłą babą i nie wiem jak sobie poradzic, chce sie wiecej uśmiechac :(

witam :-) ja sama byla taka zimna baba jak ty teraz siebie opisujesz. w moim wypadku jednak byla to maska dla obcych ludzi, jakbym bala sie ich zdania na moj temat, krytyki... dla ludzi ktorzy mnie znali zawsze bylam kochana choc tak jak ty potrafie powiedziec cos z grubej rury, kiedy trzeba oczywiscie choc to uwazam za zalete, nie jestem sztuczna i jak mi sie nie podoba to o tym mowie a nie usmiecham sie i udaje. ale teraz sie zmienialm. to samo przyszlo, poznalam mojego misia, jestesmy ze soba juz 4 lata (prawie ) i to on tak na mnie wplynal :-) jest kochany troskliwy i dobry. poznalam przy nim nowych ludz, jego rodzine.. to przemili ludzie. zaczelam sie znow usmiechac i jest mi z tym dobrze. mysle ze u ciebie dzieje sie tak bo przechodzisz jakis okres, moze masz jakis problem , ale to minie i gore wezmie w tobie twoj prawdziwy charakter a nie to czym si stalas. zycze powodzenia i pozdrawiam

Gość Natanael
- to nauka i z niej możesz wyciągnąć naukę: jak chciałaś, tak się stałaś... Więc teraz dobrze zbadaj, wybierz właściwe wartości, cenne cechy, dobre wzorce, niepodważalne fundamenty na których chcesz wznieść tą nową radosną Ciebie może pełną pokoju, cichości, mądrości, pewności, oddania, dobroci, miłości... Ja byłem zgubiony a wzorzec i ratunek odnalazłem w takiej starej książce - ksiedze ksiąg ... i nowego siebie dostałem w darze, darmo... zobacz np.: www. youtube.com wpisz Hillsong, polecam tez fajne rytmy Matisyahu i Dona Potera Pomoc też znajdziesz na www.bezscian.pl www.nowasol.kz.pl www.kbwch.pl www.radio.chrzescijanin.pl www.kz.swidnica.pl www.ewangelia.com Życzę Dobrego Dnia co dnia - zawsze!

\"Natanael - to nauka i z niej możesz wyciągnąć naukę: jak chciałaś, tak się stałaś... Więc teraz dobrze zbadaj, wybierz właściwe wartości, cenne cechy, dobre wzorce, niepodważalne fundamenty na których chcesz wznieść tą nową radosną Ciebie może pełną pokoju, cichości, mądrości, pewności, oddania, dobroci, miłości... Ja byłem zgubiony a wzorzec i ratunek odnalazłem w takiej starej książce - ksiedze ksiąg ... i nowego siebie dostałem w darze, darmo... zobacz np.: www. youtube.com wpisz Hillsong, polecam tez fajne rytmy Matisyahu i Dona Potera Pomoc też znajdziesz nawww.bezscian.pl www.nowasol.kz.pl www.kbwch.pl www.radio.chrzescijanin.pl www.kz.swidnica.pl www.ewangelia.com Życzę Dobrego Dnia co dnia - zawsze! \" Tam jest propaganda a nie pomoc:P.Przez takich ja się stałem taki bezlitosny:P.