Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olala28

faceci to swinie-----moje obserwacje z sylwka

Polecane posty

vw - nie :) ja trafiłam po prostu na kolejny topik z mądrościami Jareczka i stwierdziłam, że jak czegoś nie napiszę, to zachoruję :) "Jarek-84 następna święta dekoltowa " - nie jestem święta:) dekoltowa to i owszem ;) pozdrawiam

Gość czasami tak bywa oj bywa
.. a w moim malzenstwie to raczej ja - kobieta - jestem ta strona, ktora delektuje sie widokiem ladnych dziewczyn :) po prostu sprawia mi to przyjemnosc estetyczna.

co innego patrzec a co innego wpatrywac sie jak w obraz w obca dziewczyne jakies zasady zobowiązują tez to przerabiałam na szczescie mój chłopak na imprezach nie wpatruje sie w inne kobiety i nie zjada ich wzrokiem, bo jest jeszcze zapatrzony we mnie, ale widze zachowanie innych facetów obrzydliwe

Gość kluska serowa
ogladanie to nic zlego. same sobie wybieracie partnerow. wbrew pozorom sa faceci ktorych nie kreca duze dekolty itd. moze warto poszukac takiego ktory idac na impreze nie bedzie zajety sasiadka a swoja partnerka. tyle ze sa kobiety ktore to nudzi ze facet im nadskakuje i jest zapatrzony w nie jak w obrazek. takiego rzuca a potem narzekaja ze ten ktorego wybraly strzela oczami po innych laskach

Gość Efkaaa
Na moim sylwestrze facet, z ktorym tanczylam ( daleko mu do adonisa) powiedział do mnie: - Ty jestes ladna, twoja kumpela jedna też, ale druga jest brzydka. Doskonale wiedział,że to moje przyjaciolki. Faceci to swin....ki

Gość elstudentos
Kobiety ubierają sie tak jak się ubierają, bo chcą się pokazać i chcą by faceci na nie patrzyli, kobietę zawsze wkurza gdy jej facet gapi się na inne, a z drugiej strony jest w niebo wzięta gdy to inni faceci zwracają na nią uwagę. Cóż patrzenie to jeszcze nie zdrada, a na takich imprezach alkohol etc robi swoje, czasem niektórzy za bardzo się rozluźniają.

Gość aaaaaaadssaaaaaaaaa
No i w czym Ty kobieto widzisz problem? W tym ze Twoj facet uganial sie za innymi czy w tym ze inni patrzyli na ciebie? Bo jak opcja pierwsza to moze za dlugo jestescie razem lub w jakis sposob partnera nie zaspakajasz(to ta bardziej przerazliwa opcja) a jak inni na Ciebie zerkali to nic tylko a) pogratulowac cialka, bo na intelekt przeciez nie patrzyli(bez aluzji-topik ambitny) b) pogratulowac wiernosci bo sie nie puscisz z pierwszym lepszym. Reasumujac- ladna, bystra kobieta z niewielka inteligencja- musisz byc extra:)

widocznie nie jestes atrakcyjna i facet sie rozglada... :)

Gość eeeeehhhhhh
.. eee tam, przesadzacie:) po pierwsze - wiadomo, że faceci PEWNEGO RODZAJU, NA PEWNYM POZIOMIE.. rozwoju.. albo raczej - niedorozwoju... ;) będą wyglaszali podobne uwagi, ale juz samo patrzenie to żadna zbrodnia. Mój się patrzy tylko na mnie, i czasami ja sama proszę go, aby zerknął na dziewczynę, w ktorej coś mnie zachwyciło - np. fryzura, suknia, i proszę, żeby zapamiętał, bo chcę popróbowac kiedyś podobnego wystroju u siebie samej;) No i też lubię estetycznie zawiesić oko na ladnych ludziach:) Płeć bez znaczenia:) choć siłą rzeczy przeważnie chodzi o kobiety:)