Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123425

Będę mieć zgrabne nogi! Uda mi się.

Polecane posty

Gość 123425

Biorę się za siebie! Cel: zgrabne nogi, biodra, bez cellulitu. Przede wszystkim skorzystam z tej stronki: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3206753&start=0 TYLKO MI NIE MÓWCIE ŻE TO NIE DZIAŁA, bo nastawiłam się i liczę na sukces. Peelingi kawowe i foliowanie, PILATES- jak myślicie uda się? Idę jutro w poszukiwaniu składników do foliowania. Jestem dobrej myśli. Chciałabym zgubić po 3 cm z ud, łydek, bioder, kostek i kolan.. Ach...założyć spódniczkę, moje marzenie. Nie zniechęcajcie mnie, że to niemozliwe i mi sie uda.

Gość akkannnn
Myślimy że się nie uda, jak nie weźmiesz się za dietę. To wszystko może pomóc, ale nie czaruj się, że bez diety coś zrzucisz.

Gość iksigrekigrek
Myślimy, że się nie uda jak się nie weźmiesz za dietę i porządny sport (aeroby) - pilates tłuszczu nie spala.

Gość kotuś ze zgrabnym nogami
trzeba się urodzić i taka jest prawda, bo zgrabne nogi to nie CHUDE nogi i nawet jeśli są grubsze to nadal są zgrabne krzywulcom czy bezkształtnym nic nie pomoże ani to, że schudną ani to, że już są chude:O taka prawda:O

Gość 123425
Nie ma to jak dobre słowa kafeterianek... Zawsze znajdą się takie, które skrytykują i zniechęcą... Nie chcę zrzucac kilogramów, lecz cm. Nie mam takich nóg od urodzenia, nie są krzywe, po prostu tak juz mam, że idzie mi w nogi niestety. A mówta co chceta, mi i tak się uda! Jestem dobrej myśli.

Pewnie ze Ci sie uda!!!!!!! Mozemy sprobowac razem jesli chcesz :) Ja mam ten sam chyba problem, wszystko idzie mi w uda i pupe jak na zlosc... Chcialabym zgubic centymetry tylko nie bardzo mam pomysl jak oduczyc sie duzo zrec :/ Narazie zaopatruje sie w farmaceutyki, kosmetyki, zestawy cwiczen i dietki. Ale samemu to tak trudno:(:(:(

Gość zapuszczaczka
ja mam 158 i waze 43 kg ale czuje ze mam grube nogi, macie jakies cwiczenia, i nie radze wam przechodzic na diete tylko liczyc ile kalorii jecie i jesc mniej slodyczy. zreszta, my jestesmy płci pieknej i zaokrąglenia to normalka.