Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta z katowic

Moj ex zaczal interesowac sie mna po 2,5 roku jak juz mam faceta

Polecane posty

Gość marta z katowic

Odszedl ode mnie, zranil mnie a jednak bylam z nim w kontakcie. Po 2 latach poznalam Wojtka. Jestesmy razem prawie pol roku i bardzo go kocham. Jeszcze na poczatku zwiazku z Wojtkiem spotkalam sie 2 razy z bylym( raz sie calowalam-zaluje) ale szybko odmowilam dalszcyh spotkan. Chce byc fair wobec Wojtka, bardzo mi na nim zalezy i kocham go naprawde. Moj ex zaczal zalowac. Daje mi do zrozumienia, ze zaluje tego co sie stalo, kocha mnie. Nie jest namolny ale raz na 3-4 tyg wysle esa ze teskni i prosi o spotkanie. Boje sie teraz, ze powie Wojtkowi, ze sie z nim calowalam . Boje sie, ze rozwali moj zwiazek a ja tego nie chce, jestem terz taka szczesliwa ze bym nie pogodzila sie ze strata Wojtka. Dlaczego ex teraz zawraca mi dupe? Czyzby to typowy samiec , ktory goni kroliczka gdy jest zajety? Musze tez dodac ze moj ex troche zmadrzal. Byl typowym dzieciakiem a jak spotkalm sie raz z nim nawet madrze gadal i widac bylo, ze sie zmienil ale to nie zmienia faktu, ze skrzywdzil mnie kiedys.

Gość dziadu
poruchać mu sie zachciało czego to facet nie zrobi ehhh....

to bylo sie nie calowac !!! bylo nie ulegac ... pamietaj sama sobie teraz piwa nawarzylas .... trzeba bylo pomyslec przed a nie po