Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miki miki

palcowa i orgazm

Polecane posty

Gość miki miki

jak doprowadzic laske do orgazmu podcas palcowy?

Gość miki miki
jak??

Gość gość
Musisz palcem naciskac na górna scianke pochwy, tam gdzie jest punkt G i tak naciskając poruszac nim przód -tył...

Gość dobra radaaaa
oj pozdro a nie lepiej masowac łechtaczke

Gość Erich keta z kafałzu
włozyc banana i tzrec do rana

Gość lubiany
ja tam kiedys lizaniem doprowadzilem moja serio a ona mnie to bylo piknie mowie wam

e tam,nie u każdej kobiety \"działa\" punkt G... najlepiej,to wprowadź ją w dobry nastrój-żeby była już wilgotna. Zacznij masować łechtaczkę najpierw delikatnie i powoli,a potem coraz szybciej i mocniej.Jednocześnie wsadź jej palca drugiej ręki (lub 2,albo 3-zależy jak lubi) głęboko do pochwy i poruszaj nimi wewnątrz. Po chwili laska powinna już myć nieźle mokra- wyjmij swojego palca z jej szparki i nawilż trochę wargi i łechtaczkę jej śluzem. Potem jeszcze intensywniej pocieraj łechtaczkę i szybko wkładaj i wyciągaj palce z pochwy i rób tak aż do orgazmu. Możesz też przerywać palcówkę żeby zrobić jej minetkę... albo liż jej sutki-myślę że odleci

Gość lubiany
cyprysek klassa ty sie znasz na rzeczy ty juz majster jestes serio ja tez

Gość lubiany
serio ja ci wierze zyja na emigracji a masz maila ?

Gość lubiany
nadaam ci mailka ok odpiszesz?

Gość anonimowa tutaj
u mnie orgazm gwarantowany to delikatne pieszczenie lechtaczki z jednoczesnym wsadzanien palca do cipki, tylko ze u mnie nie dzialaja gwaltowne i glebokie ruchy, wole powoli i tak aby wyszedl caly palec a potem znowu do srodka z nim, bardzo wrazliwe mam wejscie do pochwy

Gość anonimowa tutaj
czasami jako wspomagacza uzywam mojego termosu od kawy :classic_cool:

Gość Pawel21
Cyprysek jak to jest u was tzn co trzeba delikatnie to robic, no nie wiem nie znam sie na kobietach,ale moze to dla was nie jest az tak przyjemne. Co wtedy czujecie macie duze podniecenie takie auuuu :)

hm,myślę że każda z nas lubi coś innego-np. anonimowa tutaj woli delikatne pieszczoty, a ja takie i takie... Musisz po prostu wyczuć co Twoja dziewczyna woli... staraj się na przemian-być delikatny i ostry,zaskakuj ją, nie pozwól żeby Twoje ruchy były zbyt przewidywalne... no ja na pewno jestem bardzo podniecona jak mój chłopak mi to robi ;) chociaż czasami(bardzo rzadko) bywa,że totalnie nie jestem w nastroju i wtedy jakoś trudno mi się odprężyć i skupić na samej przyjemności

Gość Pawel21
Tzn wiesz nie mam dziewczyny(chociaz jak jestem na praktykach czasami to jest taka dziewczyna sekretarka prezesa ,ze ekhm po prostu jak ktoregos dnia wejde pod biureczko ;) ) tylko tak spytalem,bo czesto wlasnie przeiwija sie ten temat i w koncu nie wiadomo czy to lubicie czy nie,co dziewczyna to inne zdanie :). Dlatego tak spytalem,a co do podniecenia Ps to co jest w nawiasie prosze nie czytac :)