Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Barwinka

Kozaki.

Polecane posty

Gość tak naprawde
okrutnie tandetne przykro mi

Gość ale kicz
w takich to nawet do komórki po kartofle bym nie zszedł :O

Gość łeeeee....
Takie jak na starą babe

wydają się strasznie sztywne, poza tym mogłyby mieć dłuższą cholewkę, w takiej noga rzadko wygląda atrakcyjnie, albo krótsza, albo dłuższa powinna być

tak szczerze też średnio mi sie podobają, ale lepsze niż te pierwsze, na pewno noga wyglada w takich korzystniej (no chyba, ze planujesz zasłonić cholewkę sodniami wtedy właściwie moga być i pierwsze) Poza tym za dwa miesiące będzie wiosna ;-) więc nawet jak kupisz te tańsze i okazą się nie do konca trafionym zakupem to jakoś przetrwasz i w przyszłym sezonie znajdziesz coś na pewno

nie wiem jaki ty masz gust dziewczyno,ale wszystkie sa obrzydliwe ;/ a szukalas w deichmannie? tam tez sa tanie i zajebiste buty,ja dorwalam sliczne kozaki po przecenie

te dwie pierwsze pary z deezee mogą być :-) chociaż ja wolę tak z 5 cm obcasa, ale ak jesteś wiotka smukła itd to powinny byc fajne

Też wolę obcasy, ale do szkoły jeżdżę pociągiem i później jeszcze kawałek muszę szybko iśc, żeby zdążyc na lekcje i zabiłabym się zimą w obcasach :/

zabilabys sie,jakby byl snieg :) a go nie ma...a jaki masz najblizszy sklep z ubuwiem??? a moze deichamnn ma strone www...pamietam z eja zawsze kupowlaam buty w auchan itd:) potem tylko w deichamanie..ale ich buty maja jedna wade- zawsze mam poobcierane nogi od niektorych,bo robia sztywne buty

W mojej okolicy nie ma duzo sklepów z butami :/ Jest w sobotę czynny deichmann ? może jednak sie wybiore na małą wycieczke.

jest...w niedziele tez sa czynne.... mowie ci,ja dorwalam sliczne kozaki ze 190 na 69 zl,bo to ostatnia para byla i cudownie,bo moj rozmiar:) hyhyh wiec tam warto zaglada cczesto :D

napewno...tam sa ceny od 59 zl...i po zdjeciach widz,ejaki masz gust,a tam sporo takich kozakow...wiec na bank wyjdziesz z siatami:) ja to zawsze kupuje od razu dwie rozne pary butow gdy sa jakeis po przecenie:)