Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziulek81

Przeziebienie w I trymestrze czy grozne dla dzidzi???? bardzo sie martwie

Polecane posty

Kaszel, katar, bole gardla ... boje sie. Czy ktoras przeszla grype lub przeziebienie w I trymestrze i czy wszystko bylo dobrze. Dodam, ze nie mialam goraczki.

Ja byłam przeziębiona, piłam herbatę z dużą ilością cytryny, miód z czosnkiem i syrop z cebuli:) poskutkowało:) nie martw się, tylko wygrzewaj w łóżeczku,żeby jak najszybciej się wyleczyć:)

Gość miód......
jakby nie bylo I trymestr najwazniejszy, bron boze nie nie biesz Gripeksu, bo poronisz, moze mleko z miodem i czosnkiem, wygrzeje!!!!!

Gość młoda mama synka
Też chorowałam, konieczny był antybiotyk, ale wszystko jest ok.Dziś mam 10 miesięcznego szkraba:-)

mialam angine i wysoka goraczke i niestety musialam lezec w szpitalu chyba 10 dni (nie pamietam dokladnie) dostalam 2 antybiotyki ale na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo :-)

madziulek81 - ja w pierwszych tyg.ciazy (bardzo zagrozonej)przerobilam ostre zapalenie oskrzeli...Lekarz dawal mi nikle nadzieje..a teraz jestem w 23 tc mlody wywija nozkami jakby sie szaleju najadl:)

Ja w pierwszym trymestrze też sie przeziębiłąm, piłam hebatę z sokiem agrestowym i malinowym, jadłam cytryne maczaną w cukrze, wygrzewałąm sie, nie pamiętam ale chyba paracetamol mozna w ciąży brać, ja jednak się bąłał i nie wziełam, czosnek też dobry na gardło, przeszło mi na szczeście i dziś mam synka 2 miesięcznego, powodzenia i szybkiego powrotu do zdrowia

Mozna spokojnie brac rutinoscorbin apap i paracetamol.Podobno czosnku nie wolno ale ja osobiscie uwazam ze gorzej jest brac antybiotyk w ciazy niz zjesc zabek czosnku.Zrob sobie mleko z miodem i czosnkiem na noc.Zobaczysz ze zaraz bedzie lepiej:)

Gość kto ci powiedział że czosnku
nie wolno i dlaczego??????????? pierwszy raz słyszę:O