Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LaNotte

Co poprawi libido????? HELP!!!!!

Polecane posty

Od 3 miesiecy biore tabsy antykoncepcyjne, w dodatku prowadze bardzo niezdrowy tryb zycia, ciezko pracuje fizycznie kazdego dnia od 7 rano przez 7 dni w tygodniu (rowniez w soboty i niedziele, nigdy nie mam dnia wolnego), jestem skrajnie wykonczona, niekiedy nie mam sily sie ruszac. Moje libido kiedys bylo niezwykle wysokie, mialam ochote na igraszki codziennie. Od kilu miesiecy sukcesywnie spadalo, a w tej chwili nie mam kompletnie ochoty na seks, jesli juz to bardzo bardzo rzadko. To znaczy niby checi sa zawsze ale sily brak i mi sie wszystkiego odechciewa. Dodam, ze moj mezczyzna jest cudowny, wspanialy i bardzo pociagajacy, ale moje libido siega zera. W dodatku kilka miesiecy temu rozpoczelam regularne wspolzycie, i do tej pory odczuwam bol lub dyskomfort podczas stosunku, nie lubie tego i jeszcze bardziej odechciewa mi sie tych seksow :(:(:( Kiedys bylam pelna zycia, w 100% zdrowa. Teraz czuje sie jak 80latka. Poradzcie mi, sa jakies bezpieczne leki na poprawe libida?? Albo ziola?? Albo cokolwiek... Chcialabym odzyskac dawna sprawnosc.

twoje pytanie powinno prędzej brzmieć: kiedy zmienić pracę? teraz czy w przyszłym miesiącu? ;) poważnie - tabsy + wycieńczenie na pewno nie dodają wigoru

napewno tabletki obnizyly ci libido, i stres i wycienczenie..mam to samo..tylko z emi sie juz seks znudzil..nie mam nawet faceta ochoty pobudzac,dobrze ze sam ise nakreca,ale zly jest czesto ze nie dochodze, ale przeciez to nie moja wina,ze nie ejstem podniecona i nie moge sie podniecic:( mysle,ze powinniscie narazie wsie wstrzymac od seksu,az w koncu ocohta sama cie najdzie..bo co za duzo to nie zdrowo..albo zmien tabsy

Niestety zmiana pracy nie wchodzi w najblizszym czasie w gre... Oczywiscie zmienic ta cholerne prace jest moim marzeniem, ale narazie jest to niemozliwe (bariera jezykowa). Czuje sie wyczerpana, nie mam sily niekiedy stac w kuchni i gotowac obiad, dzis moje Kochanie wyreczylo mnie we wszystkich domowych czynnosciach bo nie dalabym rady. Musze cos z tym zrobic bo trace na wszystko checi:(

mysle,ze naprawde musisz sie wstrzymac od seksu,albo przynajmniej jezlei kochasz faceta i chcesz go uszczesliwiac w lozku,to powiedizec mu,ze robisz to tylko dlatego,zeby jemu bylo odbrze, ja sie tak przez pewien cxzas poswiecalam,ale z marnym skutkiem, znienawidzialam poprstu seks...teraz najczesciej spie. a jak facet mnie namawia to ja juz kompletnie stawiam przed soba bariere ..jakbym miala pas cnoty.. a to ze cie boli,to pewnie od suchosci, za slabo nawilzona jestes,bo nie podnieca cie juz sytaucja w ktorej jestes w momencie kochania sie.... uzywaj teraz lubrykantow jezeli nie chcesz miec poobcieranych scianek pipki:)

Wiesz, latwo powiedziec, wtrzymaj sie od seksu, kiedy moj Skarbek to 100% mezczyzna, i do szczescia po prostu potrzebuje seksu :) On tak samo ciezko pracuje jak ja, tylko chyba lepiej to znosi, albo po prostu nic mi nie mowi. On jest z tych co nigdy nie narzekaja. A ja bym chciala miec chociaz troche checi na to, a ja nie mam ich w ogole :(

Mamy jakies lubrykanty ale dla mnie one sa jakies zbyt tluste i tylko mnie irytuje to uczucie, mam wrazenie jakbym byla poobcierana przez to (durex play), a jeden to byl tak rozgrzewajacy ze mnie przez godzine pieklo ze nie moglam wytrzymac! Masakra :/

tez mam durexa..sa swietnie..ten palacy to zielony- z mieta.. moj ulubiony to ten niebieski- nawilzajacy.. tylko tego czerwonego nie probowalam,mas zgo moze?? a jak nie chcesz durexa to zwykla oliwka wystarczy:)

No wlasie chyba ten czerwony mnie tak zirytowam i zniechecil. A oliwka podejrzewam tez jest zbyt tlusta, chcialabym cos takiego na bazie wody. Potrzebuje jakiegos leku na libido, chcialabym wkolko myslec o seksie jak za dawnych lat :) Albo sie starzeje albo juz nie wiem co...

a ile mas zlat?? no kochana,na bazie wody to jest ten niebieski....zwykly zel i baaardzo wydajny:) no jezlei chcesz powrot libido,to przykro mi,albo tabsy albo libido..mozesz najwyzej znow zmienic tabsy na inne ,bo widocznie ci te nie sluza(mas zjakies jeszcze inne objawy doboru zlych tabletek>>:) i zasmucic cie musze,nie ma zadnych tabsow na libido.. chyba ze te specyfiki z hiszpanska mucha, i te afrodyzjaki niby...ale o nich nic mi nie wiadomo czy dzialaja.. w sumie bylo takie ziolko ktore niby dziala na potencjal... ale to musi sie ktos inny wypowiedziec bo ja w ziolach nie siedzE:))) chyba jakas zwykla herbatka to byla...nie rumianek,tylko cos podobnego

No wlasnie tabsy dla mnie sa bardzo dobre- to jest Cilest - ten o ktorym czyta sie i slyszy tyle zlowieszczych opini, ale ja nie narzekam. Nie przytylam, nie mam opuchnietych nog z powodu wody, nie pojawiaja sie wypryski, czuje sie dobrze. A w internecie jest mnostwo Viagr dla kobiet, ale pewnie to sa same buble albo jakies niebezpieczne swinstwa. BUUUUUUU ;(

cilset nie jest najgorszy ale i nie najlepszy... ja tam sie nie wypowiadam bo nie zazywalam tego..ale ejzlei libido ci spadlo,to jest jedna z ujemnych dzialan tabletek i powinnas zmienic...oraz to ze suchos cpochwy masz

W Polsce bylam ostatnio w pazdzierniku i mam zapas tabsow na pol roku, bo teraz bede dopiero na Wielkanoc w kraju. Wiec nie mam specjalnie wyjscia teraz... Zeby istnialy jakies dobre tabsy albo ziola na moj problem... O NATURO ZLOSLIWA.... :(

o czyli nie ejstes w Polsce, no to popytaj tam gdzie teraz jestes,moze kobiety znaja cos:)

Tu kobiety potrafia sie albo obzerac, albo umalowac jak malpy w zoo, albo ubrac kosmato, albo puszczac. Ten kraj jest z lekka chory, mentalnosc ludzi jest przerazajaca. Ale da sie zyc, w porownaniu z Polska to raj.

TANGO LIBIDO (MALEŃCZUKA NIEJAKIEGO...!)

Gość irish aoife
czyzbys byla w irlandii ??? Sluchaj co moge Ci poradzic to 1. nie mozesz sie stresowac i przezywac ze nie masz ochoty na seks. jestes teraz w takim czasie a nie innym i nie mozesz byc we wszystkim idealna i lapac wszystkie watki zycia. Daj sobie prawo do braku ochoty, nie obwiniaj sie. 2. Wez kompiel, wyspij sie, zjedz cos zdrowego 3. Przytul sie mocno do faceta, spojrz na niego raz jeszcze i zobacz to co widzialas jeszcze niedawno, jego klatke, uda... 4. Pogadaj z nim o tym, powiedz w prost, sluchaj nie bierz tego do siebie ale mam taki probem, moze pomyslimy o innej atykoncepcji. Ni odrzucaj go bez slowa wytlumaczenia, i nie poswiecaj sie bo znienawidzisz jego, siebie i wszystko sie rozleci. 5. I pamietaj raz jeszcze - nie oczekuj od siebie ze bedziesz demonem seksu po 12 godzinach w robocie stresujacej kiedy wracasz do domu. Daj na luz, zrelaksuj sie pogadaj, odstaw tabletki. Powodzenia.

Gość dziewczyno ty w cuda wierzysz
?:O NIKT, powtarzam NIKT nie będzie miała ochoty na seks zapierdalając po 12 godzin dzień w dzień i libido nie ma tutaj nic do rzeczy ani płeć jak ty to sobie wyobrażasz? że co? po 12-tu godzinach co dzień to ty możesz mieć co najwyżej chęć pierdolnąć się do wyra myśląc tylko o tym "żebym miała jeszcze siłe się wykąpać", bo wątpię nawet w to, że masz siłę cokolwiek jeść:O owszem, tabletki obniżają libido w sporych przypadkach, ale w twojej sytuacji problemem jest PRZEMĘCZENIE, tyle

dokladnie, dopoki nie zmienisz rpacy,albo nie ebdizesz mmniej godizn pracowac to na dobry seks nie masz co liczyc:)