Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skacowany po sylwestrze

Co najlepsze na kaca.... moralnego?

Polecane posty

j/w

Gość ukziey
walenie sie po glowie mlotkiem ?

Gość zalezy od tego
co takiego sie stalo ze masz teraz takiego kaca. jesli da sie to jakos naprawic to najlepiej chyba tak zrobic.

nie pomaga...

Gość przyznaj sie co zrobiłeś
:)

przespalem sie w sylwestra z nieznajoma zdarzylo mi sie to po raz pierwszy (do tej pory "mialam" tylko jedna dziewczyne - moja eks) czuje sie z tym zle, zawsze gardzilem ludzmi, ktorzy tak robia spotykam sie z osoba na ktorej zaczyna mi zalezec i chyba jej na mnie tez powiedziec jej o tym? (nie jestesmy oficjalnie razem)

Gość nie mów bo ja stracisz
a poza tym jeszcze nie jesteście parą

Gość nie mów bo ja stracisz
i nie rób tego więcej

Gość jesteś puszczalski wtydz sie

Gość jeżeli naprawdę ci na niej zal
eży, to jej o tym powiedz Nie jesteście razem, ona zrozumie to, że to był przypadek, że tego nie chciałeś. I zrozumie, jak jej powiesz, że czujesz się z tym źle. Wiem o tym, bo sama zwracam dużą uwagę na czystość swojego ewentualnego partnera, też się z kims teraz spotykam, niestety dla mnie, nie jest już prawiczkiem. No ale takie jest życie... Gdyby zrobił coś takiego, mogłabym to zrozumieć, jeżeli by się przyznał i szczerze powiedział, że nie czuje się z tym dobrze i więcej tak nie zrobi. Ale gdyby mnie okłamał, a ja jakims cudem bym się o tym dowiedziała, nie chciałabym mieć z nim nic wspólnego...

Gość krowka wanliowa
eee ja bym nie mowila, skoro nic to nie znaczyło. sama wielu rzeczy wolałabym nie wiedzieć o swoim teraz już byłym facecie. jak jej powiesz, pewnie bedzie sie bała sie zrobisz to jeszcze w przyszlosi. serio.

chyba jednak nie powiem... (nie ma mozliwosci zeby ktokolwiek znajomy sie o tym dowiedzial) wiem ze szczerosc bardzo by mi pomogla (poczulbym sie duzo lepiej), ale chyba nie warto w tym przypadku byc szczerym nigdy juz tak nie chce zrobic, chce jak najszybciej zapomniec

Gość krowka wanliowa
nie myśl o tym za dużo. tylko wyciągnij nauke z tej sytuacji i nie dopuść żeby to sie powtórzyło. ;]

sylwester sprzyja takim sytuacjom :P co sie stalo to sie nie odstanie, trudno, trzeba bylo myslec wczesniej:P

Gość marta/zona
nic nie mow :)

Gość olka fasolka11111
moj kumpel zrobil dokladnie to samo! a jak do tego wogole doszlo? byliscie sam na sam? u niego tez tak bylo ze niby tylko on o tym wiedzial i oczywiscie ta dziweczyna ale teraz hehehe chyba juz kilka osob wie

a pomysleliscie przynajmniej o zabezpieczeniu na tym sylwestrze? bo rozumiem, ze w tym czasie nie byles \"oficjalnie\" z zadna dziewczyna, wiec nikogo w zasadzie nie zdradziles? jesli wszystko potwierdzasz, to udzielam Ci rozgrzeszenia, idz w spokoju i nie przejmuj sie juz tak :)

anyzowka dzieki za rozgrzeszenie :) na szczescie zabezpieczylismy sie, dziewczyna byla z innego miasta i mam nadzieje ze jej juz nigdy nie spotkam... jak do tego doszlo? spotkalismy sie u znajomych na imprezie, nie rozmawialem z nia tam nawet, poszla witac Nowy Rok na rynek ja zostalem z kumplami w mieszkaniu, przed wyjsciem wymienila sie nr telefonu z kilkoma osobami (w tym ze mna), po 2 godzinie napisalem jej gdzie sie bawi, ukradkiem opuscilem swoja impreze, dolaczylem do niej i poszlismy do mnie na mieszkanie... dziewczyna miala 17 lat ja sporo starszy, jeszcze jakby bylo fajnie ;) ale bylo okropnie i do tego wyrzuty sumienia nie daja spokoju... nie polecam :)

Gość sprawiedliwa jedna
za 3 miechy zrób sobie test na hiva... może masz niezapomnianą pamiątkę po tej 17-nastce?

pisalem ze sie zabezpieczylismy...

jeszcze mi sie jedno pytanie nasunelo... od kiedy wy kobiety traktujecie znajomosc juz jako zwiazek? potrzebujecie rozmowy na tema "my", "nasza wspolna przyszlosc"? a moze wystarczaja regularne spotkania, zabieganie o siebie nawzajem, pocalunki i rozmowa zeby to potwierdzic jest niepotrzeba?

Gość jesteś obleśnym i odrazającym
ch...jem. i lepiej powiedz tej swojej znajomej o tym, niech wie z jakims zerem sie spotyka i zeby sobie szybko dala spokoj z toba i poszukala wartosciowego faceta!!!!

Gość a jeśli to Tobie zdarzyłaby
jak będziesz laskę notorycznie olewał, to ona w końcu zrozumi, ze to nie jest "związek"

Gość sroga kicia
a teraz ona ci nie da spokoju, bo to 17ka :D uwodziciel nieletnich jeden :o🖐️

Gość a ja tak zapytam...
czy ona byla dziewica??

nic na ten temat nie mowila, ja nie pytalem, nie krwawila co to ma do rzeczy? :)

Gość sroga kicia
😠😭

Gość a ja tak zapytam...
dziewczyny pamietaja i przezywaja swoj pierwszy raz, no ale moze ona byla inna ;)

Gość sroga kicia
nawet sie nie zainteresował !!! palant :(