Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tiger Tiger

Jakich cech wygladu i charakteru nie znosicie u mezczyzn

Polecane posty

A dlaczego tak nie lubicie niskich facetów? :/ ja mam wysokiego, ale nigdy nie zwracałam uwagi na zwrost :/ hmm, może to ma cos wspólnego z ewolcują :/ Rozumiem jeszcze, żeby nie lubić niższych od siebie :/; jaki to niski?

Gość kurde ale mi sie nudzi

Gość ani mru mru mry
Nie znosze hamstwa , dupczenia sie z kim popadnie, sikania w miejscach publicznych , nie mycia rak jak zrobi kupe gdy ma slinotok lub gdy chce sie calowac tylko z jezykiem Nie znosze jak kaze mi sie trzymac za tylek gdy robil kupe

Gość assus

Gość pissta

Gość Asiulka119
EMO :\

Gość Asiulka119
no i metalowców w glanach w lecie(takie spocone nogi,kojarzy mi sie z syfem),z dlugimi wlosami,kolcami,bleee

a długie włosy u facetów to mi się właśnie podobają ;) a nie podobają mi się sandałki plus skarpetki i koszulka wciagnięta w spodnie :O ani wąsy, tłuste włosy, tempy wyraz twarzy, itd. :D

Gość Asiulka119
ooo same dlugie wlosy moga byc,tylko ja nie lubie takich metalowcow...wasow i brody tez nie...i sandalkow...i nie lubie kujoników jeszcze takich przylizanych,watlych,grzecznych...

Gość wysmiewczyni
ja nie znosze kurestwa u facetow, typu macho co to zalicza panienki - czyli faceta ktory sie nie szanuje. A nie daj boze jak bym sie dowiedziala ze on u prostytutki byl to juz w ogole nie chce mi sie nawet gadac z takim. Nie znosze ludzi ktorzy sie nie szanuja a wiadomo ze taki wycieruch jak on z takim syfem to sie nie szanuje. Brzydzi mnie to. Wiadomo wtedy ze to syfiasz musi byc.

Gość bylem w centrum

Gość ogólnego zaniedbania
czyli braku higieny, podarte ciuchy (znałam takiego, który wyznawał zasadę, że nosi się jeden komplet ubrań aż zostaną z niego strzępy - fakt, że był zawsze czysty, ale obdarty....), spania w koszulce, w której się chodzi w dzień - to oznacza przeważnie nieumycie się wieczorem. Nie przepadam za długowłosymi - ale to już kwestia gustu. Cechy charakteru? Niezdecydowanie, lenistwo (przychodzi z pracy, piwo, gazeta, tv i czeka aż żona, która wraca później z pracy zrobi obiad, mógłby choć ziemniaki obrać. Albo jeszcze lepiej - rezygnuje z pracy, bo żona haruje na 2 etatach, więc on już nie musi! - z życia wzięte!), plotkarstwa, wypominania czegoś po latach - kiedyś myślałam, że to typowo "babskie" cechy, ale nie.

z wygladu? nienawidze wygladu faceta w skarpetach i sandalach lub klapkach. ohyda!!! jego caly urok pryska przy takim ubiorze ;) z charakteru? chamstwa,zbytniego wulgaryzmu,agresji,braku manier,pijanstwa,klamstwa...

Gość koza przejedzona
brudas oczywiście odpada ,ale poza tym prostactwa ,tępactwa ,kołtuństwa ,wulgarności i chamastwa nie znosze i no i maho -kurestwa

Gość fhggfjhhgghghgk

Gość
Wulgarności jak u Jarka na co dzień😭

Gość
wulgarnosci braku dbalosci o higiene hipokryzji niewiernosci i zaklamania chorobliwej zazdrosci/ niedojrzalosci emocjonalnej

Gość xxxx*

Gość ojaaaaołeeee
Nienawidze faceta typu "Jan niezbędny", czyli mądrującego się i wpierdalającego się we wszystko z swoimi "dobrymi" radami. Przerabiałam związek z takim i moze dlatego ta niby drobna wada tak mnie wkurza. Ps. chciałabym jeszcze dodać że typowy "Jan niezbędny" daje "dobre" rady robiąc przy okazji z Ciebie debila. Mojemu byłemu nie przeszkadzało nawet to ze w okół było pełno naszych znajomych, a potrafił mi tak zapodać radą i to w taki sposób że nie wiedziałam czy mam sie rozbeczeć z wściekłości czy może dziabnąć go w tętnice plastikowym nożem (bo ta sytuacja o której myśle była na grilu)

Gość Kanion
najgorsze jest pierdzenie przy lasce

Wygląd: Wąsów, koziej bródki. Drodzy mężczyźni, chcecie mieć zarost? Zapuszczajcie całość. Długich, potarganych, niezadbanych włosów. Krótkiego kucyka zniosę. Długich paznokci. 'Zrośniętych' brwi. Garbienia się, krzywienia nóg i w ogóle wadliwej postawy, masakra. Wystających spod koszulki gaci. Charakter: Hipokryzji. 'Macho' Chwalenia się kasą, hahahaha. Żałosne. Nie lubię też takich cipek, co to się boją odezwać a co dopiero zrobić cokolwiek bez pytania. Zagorzałych katolików.

Jak Anioła głos :D :D :D Ciekawe jak Ty wygladasz, bo muzyki słuchasz wiesniackiej :P

A ja jestem opalonym draniem, po 30ce i młode laski na mnie lecą i mam w dupie, co komu sie nie podoba. Śmieszne, żeby kafeteryjne bazyliszki wybrzydzały. No, ale piszcie. W końcu faceci tez moga dzięki waszym uwagom dążyć do doskonałości i zostania zadbanymi gejami :D