Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tiger Tiger

Jakich cech wygladu i charakteru nie znosicie u mezczyzn

Polecane posty

Gość aldo moro 27

Gość Myrevin
Jak zawsze w takich topikach zapominacie o kasie. Jak nie ma kasy to tez do niczego. :o 🖐️

Gość jfhgvfbhnvmh

Gość hgkutkuy
1)wąsów!!!!! 2) niemęskości charakteru (z wyglądu mogą być) :D

wygląd : - piskliwy głos :O spalony , nic już nie pomoże :O - tłuste włosy :O nie mamy o czym mówić :O - szare , krzywe , brzydkie zęby :O szkoda czasu :O - źle dobrane ciuchy :O nie chodzi o markowe a o kwestie gustu :) Charakter: - ciapa :O brak zaradności zyciowej , bek przebicia , pewności siebie itd.. - brak własnego zdania :O nie ma nic gorszego :O:O:O:O:O - obłuda , zakłamanie , fałsz :O - dwulicowość :O

Gość co jeszcze

Gość NaRowno
Kiedy znajdziecie sobie inny sport oproc narzekanie na facetow ? Glupie feministki, nic wiecej, bez sensu. Wiekszosc z was chyba nie ma lustro w domu, jak tak to by zauwazyliscie ze sami jestecie daleko od idealu. I znowu wspomniacie ze facet musi miec pieniadze, jaki za czlowiek szuka kogos bo ma pieniadze, wiem ze znacze odpowiedz na to pytanie

Gość goora...

Gość zabia stopa

Gość z wygladu to niewiele
brudnych paznokci, tlustych wlosow, dredow ;) Poza tym: obrazalstwa, marudzenia, pedantyzmu ;)

Gość z wygladu to niewiele
dodam jeszcze brudne zeby... :P

Nie znoszę u ludzi tego, że robią co innego niż myślą i mówią. Nienawidzę tego. Jeśli chodzi o wygląd akceptuję wszystko oprócz zaniedbań higienicznych.

Gość bassssssss

Gość lósesita de nilagros
podszywania sie na forum

przetluszczonych wlosow, duzej nadwagi, brzydkich zebow, owlosienia na klatce piersiowej ( o plecach i karku nie wspomne), zaniedbanych paznokci, malych dloni, niskiego wzrostu chamstwa, prostactwa, braku inteligentej riposty, braku empatii, gowniarzerstwa, nieodpowiedzialnosci, bycia "macho", itd.

zniewieścienia nie znoszę, braku dojrzałości i odpowiedzialności, przerostów ego, braku realizmu, chronicznej bezradności, obwiniania całego świata za własne niepowodzenia i błędy. Nudy, bo jak facet nudzi się sam, to ja się będę nudzić w jego towarzystwie. Tchórzostwa nie trawię. A z cech fizycznych to głównie braki w higienie i ich konsekwencje. Nie kręcą mnie też świńscy blondyni i bardzo niscy faceci.

Gość mk000001
nie wiem czy to cecha charakteru, ale ja nie znosze jak facet komelntuje panny które mu sie podobaja przy swojej kobiecie...mój kumpel tak robi...porażka

Mi też się niby nie podobają małe ręce, albo takie cienkie palce jak u pianisty, ale na temat wyglądu sie nie wypowiadam, bo mój Ukochany tez mi się na początku nie podobał, chciałam jakiegoś metala z długimi włosami, a teraz mnie strasznie podnieca :D

Gość Boeprem
zadna nie wymienila chama, pijaka, debila.. czyzby to nie bylo az tak wazne? :P

Gość nie waazne

Gość jhvjbvn